fredag 9 september 2011

Jag gillar dagen!


Oj, vad snabbt det blev fredag! Skönt är det också. Jag håller på med allt och inget! Mat i ugnen, mat på spisen och mat i frysen! Matfredag!

Lovisas kompis Ida och hennes familj kommer hit om en stund. Jag och Birgitta var på betongkurs i tisdags och det lär nog bli lite betongprat!

Agnes och Elin har varit ute och plockat 15 liter trattkantareller på samma ställe där vi var igår! Snälla är det någon som vill ha?! Maila anna.persson@mark.se eller ring! Man kan också lämna en liten kommentar i fältet nedan och ni vet att jag uppskattar kommentarer!!!

Som vanligt har jag gjort en dessert som jag inte provat tidigare. Känner mig lite nervös över detta! Lite typsikt mig. Men receptet har jag hittat på en matblogg jag följer. Hennes recept brukar vara helt klockrena så det hoppas jag är som vanligt!


Önskar er alla en harmonisk fredagkväll och glöm inte kramas! Anna

3 kommentarer:

 1. Anna,

  du är gullig som vill dela med dig av kantarellerna!

  Jag är också nyfiken på betongkursen så berätta gärna mer. Gillar att äta god mat med efterrätt på fredagar....för hela helgen är ju kvar och ligger framför! Njuter extra mycket då :)

  Allt blev säkert jättegott! Ha en fin lördag

  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Men Anna varför fryser du inte in dem?

  Ha en toppenfin lördag

  SvaraRadera
 3. Lotta, mer om kursen kommer!!! Gillar också att ha lite extra mysigt på fredagar. Nackdelen är att man är lite lätt trött efter en jobbarvecka. Men med trevligt sällskap glömmer man bort det!!

  Kram!


  Mammaxtre, jag brukar torka dem men har kvar sedan förra årets svampår. Jag kan inte låta bli att gå ut och plocka dem för det är så kul! Brukar ge grannar och vänner så där lite grann :)

  Ha en fin helg båda två !!!

  Kramar

  SvaraRadera