torsdag 4 augusti 2011

Värmande..

Hundarna är såå trötta efter två långpromenader idag. De undrar väl vad som händer...Olle han har legat framför kaminen och väntar väl på att vi ska tända den. Han älskar när vi eldar. Humlan också för den delen.
Och vem gör väl inte det? Det är mysigt att sitta i soffan på morgonen när det är mörkt och kallt och höra det spraka i kaminen. Det ligger 10 kubikmeter ved utanför och väntar.

Eld är ändå något som jag har väldig respekt för. När vi kom hem från Cypern hände det en incident i Agnes och Signes rum som kunde gjort att något gräsligt hade hänt. Som tur var vaknade jag tidigt och behövde gå på toa. Kjell vaknade av att jag var uppe och då gick han på den andra toan som ligger i andra avdelningen av vårt hus. Där kände han den stickiga röklukten fån tjejernas rum.

Jag har tackat högre makter för att inget hände utan att vi har dem kvar. Det kunde ha gått riktigt illa. Nu ska det sitta brandvarnare i varje rum och inte bara utanför.

Det är svårt att behålla lugnet när man är sysslolös. Kram Anna

2 kommentarer:

 1. Ja, brandvarnare i alla rum! Vilken tur att du vaknade Anna. Eld och framförallt rök kan vara livsfarligt.

  Er kamin ser härlig ut - förstår om vovvarna tycker om att ligga bredvid.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag försöker nästan att förneka att det hänt...men som sagt jätteglad för att jag vaknade. En av få dagar på sommarlovet som jag gjorde det.

  Hundarna ligger alltid där och trängs när kaminen är igång!

  Kram Anna

  SvaraRadera