fredag 19 augusti 2011

Kär i helgen!


Dagens inköp! Detta var minsann helt behövlig även om det kostade skjortan. Jag har dragits med större blåsor under foten mitt på trampdynan. Det har inte kännt så gott kan jag säga. Resultatet blir att jag vilar en dag och då känns det bra men så fort jag varit ute i spåret blir det stora blåsor igen. Hopplöst!

Idag åkte jag till Team Sportia och fick lite råd. De här sockarna är speciellt för fötter med mycket skoskav! Kan knappast bli bättre. 160 spänn kostade de. Ett par! Men jag hoppas det ska vara värt varenda krona så ska jag gladerligen gå och köpa fler!

Hur som helst är det skönt med helg. Så säger man varenda fredag och ändå älskar jag mitt jobb! Idag har jag flyttat till mitt ordinare skrivbord i arbetsrummet och det är inte längre så trångt! Fortfarande dras jag med de bästa kollegorna men det får jag leva med :)

Hej Hopp, nu ska jag ladda Iphonen med massa bra musik och prova de nya strumporna! Jag har bara ett problem i den är djunglen av sockar vi har hemma hos oss... Vi har nämligen, som säkert Ni också har hemma, en hel låda med omaka strumpor! Nu måste jag ju hålla hårt i mina nya så inte de hamnar på villovägar!! Phu, hur ska det gå till undrar jag!


Trevlig fredag!  Kram Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar