måndag 23 januari 2012

Vad jag saknar..

Oj, vad det känns länge sedan jag bloggade. Kan ju säga att jag saknat det och det är inte för att jag inte har velat skriva eller inte haft något direkt att leverera utan jag skyller allt på tekniken!!

Vårt bredband har krånglat i flera dagar och nu äntligen har vi fått till det! Tänk vad beroende man är alltså.

Helgen har varit så attans god. Jag startade fredagseftermiddagen med att ta på mig underställ och gav mig ut i spåret. Humlan var inte sen på att haka på. Vi fredagsmyste med "The Voice" och en god sallad. Som vanligt är man galet trött på fredagskvällen men det var skönt att lägga sig i hyfsad tid. Upp tidigt och vi tog med oss hundarna ut i spåret igen. Fåglarna kvittrade i skogen och jag kände en sån tacksamhet att vi har så nära till underbar natur. Och vilket friskt väder. I fredags hade jag bara understället och en tunn jacka på mig. Det är härligt att få en stund för sig själva så där någon gång. Vi planerade sportlovsaktiviteter och ev kan det bli något litet spännande äventyr för barnen!

På lördageftermiddag kom snön! Det snöade och snöade och snöade! Ungarna var i extras och hade rosiga kinder! Jag kan ju inte säga att jag njöt 100 % men måste ändå medge att det blev ljust och fint. Väldiga kontraster mot att jag nästan hade vårkänslor på fredagen! Är det vinter så är det vinter!

Lördagsskvällen tillbringades med goda vänner tillsammans med ostar och kex. Gud vad det är gott med ost. Jag har fastnat så för Himmels Blå. Ghaaa, vad god den är. Nu är ju inte ost det bästa för mig att äta men lite av det goda unnade jag mig! Vinet hoppade jag över för tillfället! Jag är ju inne i min lilla gå-ner-i-vikt-intensiv-period! Motivationen är start och jag tar en dag i taget så får vi se vad det leder till. Jag tränar varje dag på min cross-trainer. Minst 20 minuter i alla fall. Ibland kan det bli 40min. Gott efteråt när det är gjort. I går bjöds på på sol och vi var ute och gick en mil under dagen uppdelat på två gånger. Hundrarna var helt slut och jag med för den delen. Låg på slagsida i soffan tre timmar! Såg en sån underbar film som jag fått att Lotta med bloggen "En plats i solen". Den var perfekt för min återhämtning!!


Nu är det måndag och nya tag och nya möjligheter. Eller hur!

Kram Anna

14 kommentarer:

 1. Jadu, det där med strulande internet kan få en att gå upp i taket.
  DET bara SKA funka!
  MORR!!
  Vad blev det för film???
  Nyfiken.
  Kram!!

  SvaraRadera
 2. Älskar din nya livsstil :)
  När du är glad, då är jag glad! <3

  SvaraRadera
 3. Låter som en topenhelg på alla vis! och här fick vi också snö Tyvärr regnar den bort idag...
  Stor Kram och hoppas nu att ditt internet ska fungera bra!

  SvaraRadera
 4. Annika, höll på att bli galen på nätet. Mobilnätet krånglade av och till också :(
  Filmen hette It´s complicated med Meryl Streep & Alex Baldwin :)

  Gabbe, Tack <3

  Saltis, synd att den regnade bort! Men var så säker, det kommer mer innan våren är här :)


  Kram ANna

  SvaraRadera
 5. Anna, noga har man blivit beroende alltid...

  Jag kikar också på The Voice. Jag tror att jag är lite kär i Ola :-)

  Ha det gott

  SvaraRadera
 6. Avskyr när inte tekniken fungerar!
  Låter som om du haft en underbar helg:-) Hoppas nya veckan fortsätter i samma spår.
  kram

  SvaraRadera
 7. Lotta, jag är nog också lite kär i Ola och hans underbara leende!

  Mrs, detsamma till dig <3

  SvaraRadera
 8. Jag undrade direkt vad det var för film ;=)

  It's complicated...en goding!

  Du är så gullig som skriver så där om ost. Jag är tokig ost också. Ikväll blir det ingen ost däremot ett litet glas vin ;)

  Vilken underbar kommentar från Bella!!

  Kram och ha en skön tisdag!

  SvaraRadera
 9. Jag blev varm i hjärtat när jag såg kommentaren <3. Men ost...kunde ju leva på ostar!! Helt rätt med ett glas vin så där. Åh, vad det är gott!! Jag ska bara ha ett "litet" uppehåll men till helgen blir det nog ett glas eller två!!

  Kram ANna

  SvaraRadera
 10. Hej Anna!

  Jag önskar att jag hade ett strulande bredband att skylla min frånvaro i bloggvärlden på men att jag inte har hunnit med bloggrundor och min egen blogg på sistone beror på den gamla hederliga tidsbristen (och skrivbubbla). Men förhoppningsvis ska jag försöka komma ikapp de närmsta dagarna. :)

  Det är trist när det tekniska inte fungerar som det ska för visst är det så att vi har gjort oss beroende av att det ska fungera.

  Vilken mysig helg Anna! Låter som en riktigt härlig Anna-helg! :) Och du, det med ost kan jag skriva under på. När övriga familjen köper godis här hemma så köper jag ostar av alla de slag. Jag skulle kunna leva på ost. Och pasta. ;) Inte bra något av det. Men hjälp så gott! ;)

  Jag blir så imponerad av dig Anna och att du tar tag i motionen och ditt liv på det där viset. Inspirerande! Heja dig! :)

  Vad roligt att du tyckte om filmen Anna! Jag tänkte att den nog skulle passa dig. :)

  Nu ska jag ta och läsa igen allt jag har missat här hos dig den senaste tiden. Ha en fantastisk tisdag!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 11. Lotta, dina ord värmer <3, och filmen passade mig helt perfekt. Åh, vad bra den var och små fina budskap som smög sig in lite här och var!

  kram Anna

  SvaraRadera
 12. Så irriterande när tekniken strular, då inser man verkligen hur mycket man använder internet till. Skönt att du är tillbaka i bloggvärlden i alla fall!

  Så bra du gör det som har tagit tag i motionen, hejja du!

  Jag gillade verkligen ditt inlägg om författarna nedan, det var ett par stycken på listan som jag inte har läst något av. Perfekt med tips! Jag håller med dig om Anna, hon är helt enkelt bäst på att skriva om böcker!

  Nu måste jag skynda mig att måla färdigt i Klaras rum. Jag skulle bara ta en kort kaffepaus och nu har jag suttit här vid datorn i över två timmar... :)

  Ha en jättebra dag!
  Kram!

  SvaraRadera
 13. Hmm. Ja, det där med tekniken är ett elände ibland. Men det är snön med ;-).

  Fin blogg du har!

  SvaraRadera
 14. Elin, du är duktig på att skriva om böcker du med...det borde jag ju skrivit. För det tycker jag verkligen :)

  Fru Sederblad; Välkommen hit till min blogg!!

  Kram anna

  SvaraRadera