lördag 28 januari 2012

Motion, iPhones och möbleringar!


Sitter i underställsbrallorna och myser vid köksbordet. Eva Dahlgren förgyller stunden med lite musik och te värmer! Klockan har passerat lunchtid och jag känner mig nöjd. Vi har gått en 7 km lång promenad och kroppen är behagad av det!

Det finns bara ett barn hemma och det är lugnt, nästan för lugnt! Ingen som retas och ingen som vill ha min iPhone! Lovisa sköter numera allt på sin egen! Tänk vad det kunde göra att ha en snäll morfar när mamma säger blankt nej till en iPhone!!!! Hon skickade ett SMS till honom och bad om en iPhone och avslutade SMSet med: "Trots allt är du ju världens bästa morfar"!!!!!

Igår skrev jag om vårt hus och idag sitter jag och våndas! Jag och Kjell har husets största sovrum och nu känner jag att Lovisa skulle behöva lite större rum när allrummet blev gym och min vita Ektorpssoffa trycktes in i hennes lilla rum! Men våra sängar går med nöd och näppe in i hennes rum och då vet jag att det bara blir två sängar och HUR snyggt är det då? Men vi tillbringar så lite tid i vårt sovrum att jag kanske t om går med på detta! Gabriella har försökt innan men hon är bara hemma varannan helg och kanske inte har samma behov som Lovisa då. Usch, detta blev inte lätt alltså!

Vi får se hur det går! Men sugen på att sätta fart är jag! Så nu önskar jag er en fin lördag!

Kram Anna

7 kommentarer:

 1. Goa Anna, jag älskar lördagar som är fyllda med lite allt möjligt, skön musik och ommöbleringsplaner ;)

  Why not säger jag, test!


  Ha en skön lördagkväll! Här äts det frukost i mysbrallor och jag tittar på Skavlan med ett halvt öga....nej, nu blir det en kopp kaffe igen!

  Kramar!!

  SvaraRadera
 2. Din lördag känns mycket härlig Lotta!! Här är snart middagstid!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Vad härligt med en promenad. Så duktig du är!

  Eva Dahlgens show skulle jag så gärna vilja gå på. Älskar hennes musik och henne :-)

  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 4. Vi har bytt sovrum med Tobias, han ville inte sova själv nere. Nu har vi bottenvåningen, det är så tyst där nere, (tjocka väggar) och svalt. Rummen är nog nästan lika stora, det är väl bara det att jag har kvar mina klädgarderober uppe.

  Typ alla har Ijfån i Tobias klass utan han, så den ligger högst upp på hans önskelista.
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Alla dessa iPhones :( Jag tycker personligen att de är alldeles för små men såg också hur alla andra höll på med telefonerna på resterna.

  Det är inte lätt att vara tonåring..

  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Härligt med en riktig långprommis!

  Jag har börjat använda programmet Photoscape, tycker att det funkar jättebra för det är gratis att ladda ner (toppen!!) och det liknar Photoshop även om det inte riktigt har den kvalitén. Men jag tycker det funkar jättebra ändå. Man kan fixa & trixa med ganska mkt ändå. Jag skulle ju helst också vilja ha riktiga photoshop men det kostar ju en del så i väntan på att man vill lägga ner pengar på det för detta duga :)

  Så testa det, jag tror säkert du blir nöjd med det!

  Ha en finfin söndag!
  KRAAM Amanda

  SvaraRadera
 7. Bra med snäll morfar... ;-)

  Kraaam Carin

  SvaraRadera