fredag 6 januari 2012

När faten länsas.

Hur ska man någonsin komma tillbaks i gamla spår? Är det möjligt? Eller rentav ska man inte tillbaks till gamla spår. Vi sover till elva halv tolv på förmiddagen och kryper ner vid två-tre tiden på nätterna. Idag ska jag göra ett tappert försök att gå och lägga mig mer i tid. Vad sägs vid tolv?  Jag väcktes vid sjutiden och det kan jag säga kändes som mitt i natten (!) av Agnes som kom in i sovrummet och yrade. Hon var varm som en kamin och jag smög in i köket och hämtade saft och alvedon. Sedan slumrade jag av och an.

Igår kväll var vi uppe i Kinnahult hos Pernilla och Freddan. Vi åt ostbricka. Det var så attans gott. Vi verkligen länsade faten. Små smarriga kex blandades med krämiga ostar och frukter. Lite vin på det! Kändes som ett helt ok sätt att lägga julen åt sidan! Idag åker allt ner i kartonger igen. Jag har samlat allt på ett bord och det knorras rejält från den manliga lilla delen av familjen att vi M Å S T E få undan det idag! Jag är dock inte sen att hänga på!

Solen skiner så en långpromenad ska det bli uppe i spåren. Det går ju bara inte att vara inne! Jag ser ut genom fönstret hur folk vallfärdas upp mot spåret så vi lär inte vara ensamna!


Ha en fin dag och njut av den! Kram Anna

4 kommentarer:

 1. Jadu det är alldeles för lätt att vända på dygnet när man är ledig... Vi gjorde också det. Nu har vi dock kommit någotsånär in i vanliga spår. Här är ju magsjukt nu så vi får se hur allt går med det. Hoppas din Agnes blir frisk snart och slipper feber. Otäckt när de har så hög feber att de yrar. Hoppas även att ni ska klara er, resten av familjen!
  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Anna min vän,

  du och jag skulle kunna länsa ihop ;) Och gå och lägga sig i tid, vad är det liksom. Nej, nya rutiner måste införas iallafall här.

  Topp med sol, det ger energi. Jag har druckit kaffe med en klick vispgrädde i hehe

  Kram!!

  SvaraRadera
 3. Samma här, man blir bara tröttare o tröttare... Vädret är nog också en stor bov, vi behöver lite solljus på oss nu! En promenad piggar upp! Kram Madde

  SvaraRadera
 4. Saltis, hoppas ni är friska nu! Magsjuka är inget vidare. Fördelen är att det vanligtvis snabbt går över!

  Lotta,Hade gärna länsat ihop med dig och lite bubbel! Det hade varit tokroligt!Åh, kaffe med vispgrädde DÅ gillar jag kaffe <3

  Madde, välkommen hit! Ja, gud vad jag längtar till våren. Hösten kom så tidigt och det har varit mörkt länge nu!


  Kraam Anna!

  SvaraRadera