tisdag 3 januari 2012

En inkräktare i sovrummet.

Oj, vilken natt. Wordfeud tog över sovrummet! Mannen grymtade varje gång Iphonen surrade och jag mumlade bara något om att han kunde spela åt mig en stund! Jag tror jag hade 12 "matcher" eller vad man nu kallar det för igång samtidigt. Måste lära mig hur man får av det där surrandet varje gång motståndaren lägger ett nytt ord. Ni hör ju...jag ligger efter min tid!

Min trettonåriga dotter kom hem igårkväll och hade väl läst på facebook om mitt nya tidsfördriv mitt i den mest kritiska period eller hälsoperiod i mitt liv. Hon funderade säkert på hur den här ekvationen går ihop. Men när X = med bokstäver upphöjt till ord så är svaret Wordfeud! Nörd kallade hon mig och fnissade vidare in i sitt rum med sötaste Emilia. Jo jo, vem utmana mig inte om just Emilia! Matchen pågår än och den lär nog göra det ett bra tag för det hörst inget från Lovisas rum de närmaste timmarna är jag rädd. Hur kan tonåringar sova så länge?

Lyssnar på Smokies "Have you ever seen the rain" och undrar om det regnade lika mycket den perioden någon skrev den låten som det gör nu. Vilka gråa dagar. Det hade ju inte varit fel om solen ville kika fram lite. Inser också  såna här dagar att några av mina spottar under köksluckorna behöver bytas. Det blir mörkt i köket!

Ny dag och nya möjligheter! Kram Anna

11 kommentarer:

 1. Jag har också fastnat i WF, men tror det blir en rätt kortvarig kärlekshistoria för mig. Blir så förbannad på vissa ord som går igenom som itne ens FINNS! Sedan godkänner de inte ord som finns.
  Dock har jag stängt av alla plinganden och surranden, som tur är.
  Tolv matcher är inte dåligt att ha bolla med på en och samma ggn. Jag har bara fyra just nu.
  Sen tycker jag inte om "random" spelplanen.
  Vi får se hur länge jag spelar detta.
  Kramar!!!

  SvaraRadera
 2. Annika, så lär det nog bli här också! Jag blev också lite sur då jag inte fick igenom ord som finns!

  Tolv matcher var nog bara nyhetens behag!!


  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Hahaha jag har själv inte ens laddat ner det för jag tror jag skulle bli helt fast. Och det känner jag att jag inte har tid med just nu.... ;-)
  Kram!!

  SvaraRadera
 4. Grattis! Du har vunnit en pläd från af swedala på min blogg. Maila mig din adress så kommer pläden på posten.

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Men tack tack tack!!!! Sååå himla glad jag blir!! <3

  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Wordfeud är ett gift! Jag var tvungen att ta en paus. Det går att få bort surret via inställningarna i telefonen. Avaktivera ljudet i "notiser".

  //Linda

  SvaraRadera
 7. Vajjert Anna! 12 matcher, inte illa!

  Nej, jag håller mig borta från WF. Vill hellre läsa en bok! Men kul att du att gillar det.

  Grattis till din pläd! Jag älskar plädar, kan ha hur många som helst ;) Visa gärna bild!

  Kramar!!

  SvaraRadera
 8. Gottegrisen, välkommen hit! och tack för tipset. Jag måste nog åtgärda detta :)

  Lotta, Jag gillar också hellre att läsa böcker men det är npg nyhetens behag lite!
  Wohoo, jag blev så glad för min pläd! Jag brukar aldrig vinna och det roliga är att jag faktiskt vann en kudde från af Swedala för några månader sedan :)


  Kram :)

  SvaraRadera
 9. Gottegrisen, välkommen hit! och tack för tipset. Jag måste nog åtgärda detta :)

  Lotta, Jag gillar också hellre att läsa böcker men det är npg nyhetens behag lite!
  Wohoo, jag blev så glad för min pläd! Jag brukar aldrig vinna och det roliga är att jag faktiskt vann en kudde från af Swedala för några månader sedan :)


  Kram :)

  SvaraRadera
 10. Jag älskar också Wordfeud, det tog tid innan jag började men sedan ett par månader är jag fast. Jag ser det som ett nyttigt tidsfördriv eftersom det faktiskt ger lite hjärngymnastik att försöka få till alla dessa ord.

  Så grått det är ute idag, inte minsta ljusstrimma letar sig in genom fönstren här hemma. Men jag tänder ljus och gör det bästa av det. Borde kanske ta en promenad för att bli lite piggare, men det tar emot... Lite lat idag!

  Ha en fin onsdag Anna!
  Kram Elin

  SvaraRadera
 11. Elin, jag blir lätt fast när jag testar något nytt! Men faktum med att det är lite nyttigt som du skriver!
  Här är det blåst men ganska klart. Promenaden lätt toppen! Det ska jag göra också! Fick ett stort skavsår på hälen igår men bara att bita ihop!

  Kram Anna

  SvaraRadera