söndag 15 januari 2012

Fotboll, Pudlar och vårkänslor!


Vad jag har längtat! Nu var det grymt länge sedan man träffade alla de andra fotbollsföräldrarna till tjejerna i IFK Örbys F-00 lag. Så himla kul att heja fram tjejerna som spelade toppenbra idag. 2 vinster och en 0-0 match vilket resulterar i ytterligare en spelsöndag om 3 veckor. Woohooo!!

Lite småsegt att gå upp och optimisten Anna trodde ju att hon skulle vara såå hurtig att hon hann med en promenad innan avfärd! Och vad händer? Jo, så galet gött att ligga kvar i den varma sängen en halvtimma extra.

Men det blev en skogspromenad med fina vänner i eftermiddags istället. Det var ju t om lite roligare än att gå på asfalten! Humlan sprang och kaxade sig mot deras Pudel hela tiden. Men inget illa menat från hennes sida men en stund trodde jag att hon ville bita av han nos!

Jag har fått vårkänslor! Jösses vad ska det bli av detta..Det resulterar i att jag och mannen ligger i sängen och planerar 90 års kalas till våren. Hur gamla är vi tro ni?

Att planera är det bästa jag vet och jag vill ha framförhållning. Så nu återstår det att se vad det blir för tema på festen. Det är nog det bästa...!

Kram alla fina goa bloggläsare! Anna

10 kommentarer:

 1. Örby säger du...jag har två kollegor som kommer därifrån.

  Ligga kvar o sängen får man när det är helg ;-)

  SvaraRadera
 2. Va!! Vad häftigt! Var bor du tro?

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Rätt att ligga kvar i sängen ;)

  Vårkänslor får jag också lite här och där. Roligt att ni planerar fest! Jag har fått för mig att de 90 åren är uppdelat 50/50 eller 45/55...bra årgångar oavsett ;)

  Här är det ett glas vin innan maten-dax. En mycket skön stund!

  Hoppas du sussar gott nu eller är på väg iallfall. Ha en fin start på veckan!!

  Kramar!!

  SvaraRadera
 4. Men ÅÅÅ... Kalas är KUL!!! :D Säger jag med mitt färskt i minnet... ;-)

  Kraaam Carin

  SvaraRadera
 5. Fester är roliga!
  Planeringen a och o!
  ROLIGT!!
  OCH vilken fotbollsfamilj ni är!!
  Spelar alla tjejerna?
  Kram!!

  SvaraRadera
 6. Härligt med vårkänslor! Jag har inte fått några sådana än men det dröjer nog inte länge. Fast min tulpanfrossa har förstås börjat, det är väl en del av vårinspirationen.

  90 låter lite läskigt, vilken tur att ni är två som delar på summan! :) 45 plus 45 har jag nog lyckats läsa mig till i tidigare inlägg. Kul att planera fest!

  Nu är det dags att kliva ur morgonrocken (har jobbat nätter i helgen och sovit även idag, sedan bara såsat omkring här hemma), och skjutsa Emil till hockeyträningen. Vet inte om han skulle gilla att jag tittar på hans träning iklädd vit fluffig morgonrock! :)

  Hoppas att din vecka har börjat riktigt, riktigt bra!
  Kram Elin

  SvaraRadera
 7. Här är min blogg http://gabriellapauline.blogspot.com/

  SvaraRadera
 8. Lotta, helt rätt med vin! Nu har jag haft en liten vit vecka eller snart två men till helgen ska jag unna mig lite vin!

  Carin, hoppas allt belv lyckat!!

  Annika, ja vi har minsann varit en fotbollsfamilj genom åren. Numera är det ett fotbollsproffs, en målvakt (Niklas) och Agnes och Signe som spelar! Lovisa är en golf och danstjej. Gabriella styrketränar lite och Kristofer ägnar sig mer åt löpning!

  Elin, ja du har alldeles rätt. 45 livliga år!Härligt att gå omkring i morgónrock och dona. Tycker du ska prova det där med klädseln och träningen hhiihih!!!!

  >Tack alla gulliga för era fina kommnetarer <3

  SvaraRadera
 9. Vad roligt att planera ett 90 års kalas :)

  Örby ligger alldeles i närheten av mig ;)

  Våren ser jag fram emot...

  å så gott !
  Kramar Maria

  SvaraRadera
 10. Maria, välkommen hit! Nu har jag googlat lite på Örby och det finns på några ställen! Jag bor nära Örby i Marks kommun :)

  Kram Anna

  SvaraRadera