måndag 9 januari 2012

Träningsvärk eller inte!

Så var första arbetsdagen gjord och det var inte så svårt som jag trodde att ta sig upp i morse. Kjell åkte redan kvart över fem så en timme unnade jag mig att ligga kvar i den otroligt varma sängen.

Då lovet tog slut kom snön! Ganska typsikt men jag tror barnen varit nöjda ändå. Det har varit filmkvällar, datakvällar, övernattningsgäster och de har själva sovit borta. Visserligen är Signe sjuk men de har valt att stanna inne i kväll. Jag är lite sugen på att gå ut och fota lite men jag fryser och det känns ända in i märgen hur kylan tränger in. Jag är inte den som bänkar mig vid kaminen i första taget utan jag tycker mest att det är en mysig detalj i huset! Men nu vid middagen kröp både jag och hundarna nästan in i den! Det värsta är att vi behöver mer ved. Den är nästan slut och då vet man att till sommaren blir det dubbelt så mycket ved som förra året som behövs köpas in. Hittade en gammal träningsbok i går och där hade jag skrivit att jag lanat ved och att träningsvärken var olidlig! Där ser man :) Borde faktiskt ta till den där träningen på allvar för det gav resultat!

Lite Cypernfotbollsresultat: AEK- Apollon 0-1. De storspelade både Natalie och Frida men dessvärre satte Apollon ett nickmål. Jag skrev till Natalie att hon skulle knyta handen och ta nya tag! England here you come! Få se vad hon gillade det :) Jag längtar så efter henne. Nästa resa till Cypern blir ingen direkt solresa som det brukar även om vi säkert får solsken på oss. Det blir en fotbollsresa. Jag har ju inte sett någon match där hon varit med eftersom säsongen sträcker sig från okt/nov fram tills april. Förra året när jag var nere på sportlovet hade jag tajmat in en toppmatch. Den som gick i helgen mot Apollon. Vädret var toppen den morgonen efter en natt med regn och rusk. Jag var laddad för en proffsmatch men det fungerar ju inte riktigt som här hemma. Domaren kom till matchen och bestämde att det var lite väl vått i ena hörnet nere vid flaggan. Han blåste av matchen som inte ens hann att bli någon match. Jag är väl ganska tålmodig av mig men det gjorde mig förbannad. Här åker man ner, visserligen i ett annat ärende, utan att få se en enda match! Så så nära är det alltså jag och Cypriostisk fotboll kommit varandra :) Vi gör ett nytt försök här på vårkanten!


Ha en fin måndagkväll och ta det lugnt i trafiken! Kram Anna

12 kommentarer:

 1. vad härligt att ni fått snö även om den inte kom förrän lovet var slut! :-) Jag skulle gärna ha lite snö! men här är det rätt milt. I helgen var det väldigt milt särksilt lördagen, nu är det några grader kyligare igen men ska bli mildare imorgon. Det hoppar hela tiden fram och tillbaka här. Blir lite trött på det...
  Hoppas dina sjuklingar snart kryar på sig! Här är vi friska nu och det är skönt.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Ved är min grej ;)

  Typiskt att snön kommer när lovet är över, men som du skriver har det ju varit ett alldeles ypperligt skönt och mysigt lov ändå. Bra att måndagen började bra! Jag var mest förvirrad idag ;)

  Låter kul med en fotbollsresa Anna!! Den här gången regnar det inte tror jag ;)

  Kramar!!

  SvaraRadera
 3. Jag vill inte ha snö nu, det är försent nu ;-)

  Du har en utmärkelse hos mig!!

  SvaraRadera
 4. Härlig bild av vovvarna och brasan!:)

  Håller tummarna för att det inte regnar när fotbollsresan blir av. Cypern är fint, har varit där i två veckor i oktober som gav mycket mersmak.

  ha det gott!
  Kramar!
  Karin

  SvaraRadera
 5. Saltis, den har snart försvunnit. I morgon ska det bli 8 grader varmt och regn :( Säg den snö som varar!!

  Lotta, jag ringer när veden kommit hit i vår :))) Ved och bubbel passar bra ihop tycker jag!

  Piece of love, åh vad spännande TACK <3

  Pettas, ja jag gillar den bilden. Tror jag har visat den innan. De ligger alltid där och myser!


  Kram på er alla och ha en fin dag!

  // Anna

  SvaraRadera
 6. Mysigt med kaminen, där skulle jag sitta ihopkurad...
  Mmm...
  Skönt med snön! BRA att den kom, och nu ska vi hoppas att den får ligga kvar.
  Det är ju dags för lite äkta vinter nu.
  Ingen halvmesyr.
  KUL med fotbollsresan!!
  Kramar!!

  SvaraRadera
 7. Annika det är mysfaktor 1 en kamin tycker jag. Det dammar som attans bara! Tur för då har man saker att göra!

  Nja, jag vet inte det där om att ha vinter, jag är så tjurig på att det ska vara vitt till jul annars om det kommer senare blir jag lite anti men LITE mysigt är det allt. Det blir lite ljusare!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Annika det är mysfaktor 1 en kamin tycker jag. Det dammar som attans bara! Tur för då har man saker att göra!

  Nja, jag vet inte det där om att ha vinter, jag är så tjurig på att det ska vara vitt till jul annars om det kommer senare blir jag lite anti men LITE mysigt är det allt. Det blir lite ljusare!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 9. Hallå Anna!
  Underbar bild på hundarna framför brasan! Kul med din kommande Cypern resa! Jag längtar ngt helt galet efter att resa just nu... Jag är hopplös! Har pratat med kollega idag som just varit på Kanarieöarna en vecka, var så härligt att höra om deras utflykter runt ön.

  Ha en toppen kväll Anna!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 10. Tack för fina kommentarer hos mig! Det uppskattas! Mycket! Känner ett sting av saknad när jag ser din mysiga bild med hundarna framför brasan, jag kan fortfarande se vår saknade Simba ligga framför vår kamin ibland...

  SvaraRadera
 11. Anna, visst är det både härligt och jobbigt att ständigt vara på resande fot i huvudet!! Mest härligt förstås men svårt att välja :)  It´s a house, din blogg är en av mina verkliga favoriter! Förstår att du saknar Simba. Hundar blir ju som riktiga familjemedlemmar som blir grymt saknade när de går vidare...


  Kram på er! Anna

  SvaraRadera
 12. Å vilka fina hundar! Och eldstad... Det vill jag också ha, det står väldigt högt upp på önskelistan just nu! Istället för att elda får jag krypa in i min stora fluffiga morgonrock när jag behöver värma mig, det funkar också men är inte lika charmigt! :)

  Kram!

  SvaraRadera