tisdag 17 januari 2012

Det finns ingen återvändo

Vilken skitdag jag hade igår! Usch och fy! Men idag är det en ny dag och nya möjligheter. Så får man se på det. Eller hur?

Jobbet går sig gilla gång och jag dagdrömmer om varmare ställen. Har kommit igång med motionen på ett bra sätt för mig. Cross-trainern är lagad och nu är det på´t igen. Ingen återvändo precis. Känner redan träningsvärken komma siprandes i musklerna :)))

Dagdrömmer också om massa roliga saker jag vill göra under våren. Det kommer inte till dig, du får ta dig dit säger jag till mig själv! Fixare och donare som jag är. Snart är det bloggträff i Malmö och det är verkligen något jag ser fram emot. Fast fortfarande är jag galet nervös eftersom jag inte känner EN enda människa. Nu är det ju inte så att jag otroligt blyg eller så men lite nervöst. Emma är en fanstastiskt duktig drivande kvinna!
Nyfiken på hennes blogg? Här är den. Att vara någons fru

Nu är fikarasten över och dags att jobba några timmar. Njut av denna lilla tisdag i januari 2012!

Kram Anna

8 kommentarer:

 1. Men hörrdu...du känner ju nästan mig och jag ska ju dit:-)

  Jag förstår ju bara inte vad man ska ha på sig!!!???? Man får lite lätt ångest bland alla dessa Mollysar och Wallor. Jag är dessutom en byxbärare så på mig hamnar inget kjoltyg.

  Kanske man får skaffa sig en Walla upptill för att inte sticka ut så mycket. Vad ska du ha på dig och hur tar du dig dit?

  LiseLotte

  SvaraRadera
 2. *skäms* ja det gör jag ju faktiskt!!!

  Det blir liksom svårt att matcha Wallorna håller med! Vet inte vad jag ska ha på mig riktigt! Får suga på den karamellen lite till :)

  Jag ska åka tåg och min man har lovat att åka med. Jag ville inte åka ner själv. HAn ska inte med på eventet utan får roa sig själv.


  Hur kommer du ner?

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Hoppas verkligen att dagen blev bättre än gårdagen!!! Ibland har vi alla sådana dagar. Jag ahde ju en väldigt låg dag förra veckan. Gårdagen var för min del väldigt intensiv och slutade med surr i skallen. Idag är jag fortfarande trött, men har tagit denna dag som liten återhämtningsdag. :-)
  Kram Kram!!!

  SvaraRadera
 4. Låter bra med återhämtningsdag! Skulle vi nog behöva lite till mans tror jag!

  Idag var min dag helt perfekt!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 5. iiih:) Då kan vi väl slå följe till föreläsningen? Så är vi två som går vilse liksom. Och så kan vi Walla lösa flickor blida klubb:)

  Tänkte förövrigt sporta två outfiter. Lite mer vardagligstil på föreläsningen och sen lite mer fest på kvällen. För det skulle ju finnas utrymme för att byta om...eller?

  Hur som helst.
  Vi ses i Lobbyn..ja?..:)

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 6. Klart vi ses Susanne! Kjell kommer att lukta till sig er norrlänningar!!!

  Men du har ju varit inne liite på Walla stuket för ett tag sedan hihihi!!!!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 7. Hallå Anna!
  Fortsätt drömma om värme och härliga resmål!! Jag har kikat i en restidning ikväll och därmed besökt både Thailand och Seyschellerna!!!

  Kul med bloggträffen du ska på! Ngt likande skulle jag gärna vilja gå på vid tillfälle!

  Ha en toppen onsdag imorgon!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Ja, visst hade det varit kul att träffas på en bloggträff!!

  Thailand, älskar det landet även om jag inte varit där <3

  Tack det samma Anna!

  Kram Anna

  SvaraRadera