fredag 12 augusti 2011

Jag lägger ihop för idag!

Så här ser min nya läroplansbok ut ungefär. Så mycket nytt. Veckan är i alla fall slut. På söndag ska jag fortsätta läsa i den. Jag har planerat lite engelska idag och det var en mysig stämning i arbetsrummet. Finfina Malin hade bakat en gudomlig god mjuk pepparkaka vilket gjorde att det doftade pepparkaka hela eftermiddagen och jag var vrålhungrig!! Behöver jag säga mer!!!

Jag har varit ute en runda i skogen. Det tog ca 50 minuter så mina ben är lite möra och därför ska jag snart bara ta det lugnt. Men tiden blir bättre och bättre. Alltså för mig själv! Jag jämför mig inte med någon och varje framsteg är ett steg i rätt riktning.

Nu ligger det massor av rotfrukter i ugnen och kycklingfiléer väntar på att bli lite grillade! Mums vad gott det ska bli :)

                                          Ha en skön fredag! Kram Anna


2 kommentarer:

 1. Vad duktig du med läroplanen! En hel del att gå igenom.

  Rotfrukter i ugn med kycklingfiléer - mums! Det gör mig hungrig :) Nybakad pepparkaka tackar jag inte nej till heller...den doften kan få mig helt på andra tankar!

  Kram

  SvaraRadera
 2. På tal om tankar..så blir jag mer oxch mer sugen på jul..Idag ska det bläddras i gamla inredningstidningar om julen !!

  Ha en fin dag // Kram Anna

  SvaraRadera