lördag 16 juli 2011

Made in my house!

Mina favoritlimpor
                                                Nötter, sesamfö, allt går att dekorera med.
                                            Ernst-brödet hör till favoriten..Gud, va gott det är!

                                                   Vanliga frallor med olika "strössel"
Ostfrallor är också mums. Ibland är basilikan inte enbart som dekoration utan även som smaksättning!

Om jag skulle ta och baka lite bröd tro. Jag tycker det är en sak som är väldigt roligt att ägna sig åt. Mina barn älskar hembakat och äter nybakt bröd minst tre gånger i veckan. Det blir nästan aldrig samma någon gång. Jag experimenterar alltid med smaker, mjölsorter och annat. Det får bli liksom det som finns hemma.

Finns det något bättre än doften av hembakat bröd? Nu är ju inte jag den morgonpigga typen som låter barnen få det serverat till frukost utan det blir mer till kvällen!

Idag ska jag nog baka något lantbröd i korg tror jag. Det var länge sen och dessutom är det snyggt.

Så känner du doften av nybakat bröd så kom in och ta en liten fika :) Kram Anna

3 kommentarer:

  1. Wow vad det där såg gott ut! Har också tänkt göra Ernst bröd men inte kommit till skott ännu, ser jätegott ut!!

    Kraaaaaaaaaaaaaam aka

    SvaraRadera
  2. Åhhhh vad jag dregglar. Och jag som inte får äta bröd just nu...
    När jag väl kan börja äta det igen så får det bli ett Ernst-bröd. Yummi!


    Linda :)

    SvaraRadera
  3. Ja Ernstbröd är fantastiskt gott det är det.
    Men det ska ätas färskt. Gillar inte att äta det dagen efter. Egentligen är det grissini och för mig är Grissini lite hårdare bröd. Detta är mjukt.

    // Anna

    SvaraRadera