fredag 29 juli 2011

TJOHO!!! FREDAG IGEN!

                    Morotskaka ska jag servera till mina gäster i kväll!

Redan fredag igen! Tiden rusar iväg och det är nästan lite höst i luften. Fortfarande väldigt kvalmigt men det känns som det går mot sensommaren. Dagen har ägnats åt många olika aktiviteter och som tur var vaknade jag halv sju och var otroligt morgonpigg. Visst bådar det gott inför att jag inom två veckor ska börja jobba!!

Det kom ett lass ved, by the way, på förmiddagen från Storstaden. Ett till att vänta nästa vecka. Skönt att elda med i kaminen. Det var färdikluvet och klart! Det blev en liten fika med Johan innan jag hoppa in i kökets sysslor... En kaka till kvällens gäster skulle bakas och ett tu tre fick jag besök av gulliga Eva som var kommer direkt, ja nästan i alla fall, från Ystad. Mer fika och trevligt tjöt!

Lite städ har förgyllt eftermiddagen och min fina Gabriella har hjälpt mig. Vi målade i går och det såg ut som värsta scenarie här i dag. Men nu är allt borta och jag är reod för en trevlig kväll med vänner. Potatis i ugn och köttet snart på grillen. Och Ni...jag har dekorerat mina bord med rönnbär. Lite tidigt men vädret hos mig tillåter det nu!! Fast först en kall dusch!

Ha en bra fredagkväll alla fina människor // Kram Anna

2 kommentarer:

  1. Å morotskaka, så gott det ser ut... skulle du kunna lägga ut receptet på bloggen? Hälsningar Camilla i Borås

    SvaraRadera
  2. Det ska jag göra under helgen, den blev jättegod!'

    // anna

    SvaraRadera