onsdag 27 juli 2011

MED HJÄRTAT I HALSGROPEN...


Sitter uppe och väntar på min lilla "Prada" som varit på Liseberg hela dagen tillsammans med några vänner. De tog bussen in i förmiddags och är säkert supertrötta. Lite svårt att släppa taget har jag trots fyra äldre syskon.

Vi andra i familjen åkte till Gekås och stångades med många fler. Fast i och för sig var det ganska lugnt kändes det som. Vi gick i godan ro. Agnes och Gabriella shoppade på medan jag, Kjell och Signe tog en lugn fika op Coffeshopen. Nu var vi där förra veckan så det blev inte så mycket handlat. Agnes hittade en One piece, dock ingen äkta som hon säger men den funkade. Svart och rätt cool.

Trötta var vi när vi kom hem så jag gjorde en snabb räkmacka och sedan intog vi soffhäng. Hm..såg den äckligaste filmen på länge. Hjärtat var i halsgropen hela tiden. Dessutom var den svensk..


God Natt alla fina! Kram Anna

4 kommentarer:

 1. Gott med räkmacka....och så blir jag nyfiken på vilken film du såg? Igår hade vi perfekt filmväder, det regnade och var allmänt ruggigt.


  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej Lotta!

  Räkmackor är aldrig fel :) Filmen jag såg är en Irene Huss och den heter "Den som vakar i mörkret". Jag gillar förvisso skräckisar men svenska filmer brukar inte vara så otäcka..

  Ha en bra dag..eller nu är det väl natt hos dig?

  Kram

  SvaraRadera