måndag 4 juli 2011

Inredning på Cypern!

Jag har många gånger undrat hur det ser ut i äkta cypriotiska hem för det ser alltid tomt ut. På kvällarna lyser inga lampor som det gör hemma hos oss. Det ser istället nedrullat ut. Kolsvart. Men man hör röster. Vilda diskussioner och massor av skratt.

Idag när jag och Natalie var och handlade lite kom hon på att i morgon kunde hon inte följa med och plocka stenar som vi planerat. Det var möte med fotbollen och vi bestämde oss för att göra det i kväll.
På vägen dit stannade vi och pratade med en svensk kvinna som bor här nere. Vi blev inbjudna i huset.

Jag säger bara vilket hem! Ett stort hus i utkanten av Agia Napa mot Nissi Beach. Och vilken trädgård. Det kan få värsta inredningstidning att känna sig som en billig Metro! Jag svor för mig själv att kameran låg hemma hos Natalie. Den är inte en vanlig handväskegrej som får följa med till mataffären precis!

Vi fick en rundvandring som hette duga. Väldigt svensk-inspirerat var det. Blev lite full i skratt när Leila gjorde entré i TV-rutan samtidigt som jag fick en liten släng av hemlängtan. Ute kring poolen hade hon massa land med vita stenar och trädgårdslampor. Mängder av pelagonier hade hon runt om i trädgården. Det var inhängnat med vita plank och de hade nyligen gjort klart en uteplats där taket inte var ett tak utan det var massa bjälkar och sedan hade hon satt ett slags segel, specialbeställt från Australien, runt varannan bjälke. Lite svårt att förklara men sjukt snyggt!

Jätteroligt med denna lilla visit! Synd bara att jag inte kan bjuda på några bilder! Men har du 4 miljoner på banken så kan huset bli ditt :)

Sov gott! Kram Anna

2 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Det låter som ett riktigt härligt hem och det gck precis lika bra utan bilder för du beskrev det hur bra som helst. :)

  Jag förstår att ni njuter av härliga dagar nere på Cypern och har det hur bra som helst.Underbart! :)

  Sköt om dig fina du!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Hej!Jodå vi myser gott här nere! Men det ska bli lite skönt att komma hem till sina saker.!

  Kram Anna

  SvaraRadera