söndag 7 oktober 2012

Med risk för att skrämma bort någon, skatta hejdlöst och bli blåst på romantiken!,


Så där ja, helgen går mot sitt slut och det gäller att fylla den med så mycket som möjligt.... Eller inte!?

Jag har fyllt den kan man nog säga. I fredags blev en tjejträff av som varit på gång ända sen i somras. Jag har varit galet dålig på att få ihop det och ändå fattades det en. Vi åt, drack och sjöng. Lärde oss massor av nya tecken som gav upphov till ännu mer skratt. Tänk va kul det är att träffas så! Hoppas att vi snart kan få till en ny träff.
Lovisa hade besök och jag hoppas att han inte skrämdes bort av våra galna sånger och hemska skrattanfall. Han verkade inte vara den svåra sorten om man säger så!!!  T om Lovisa drog lite på munnen!!

På lördagen var det meningen att jag och Kjell skulle smita in till Göteborg tidigt på förmiddagen och ha en heldag som skulle avslutas på Avalon. Men en fotbollsmatch som efter mycket om och men spelades på lördag och inte söndag. Den nygifte grannens  och Lovisas "han" skulle vara med och det hade utlovats olika målgester så det kunde jag inte missa! 

Vi frös som satan där vi stod bredvid fotbollsplanen. Tur det var säsongens sista match! Annars hade understället fått vara med. Två snabba mål blev det till rätt lag men det var inte rätt målgörare!!!
Dessvärre var "han" väldigt väldigt nära att sätta ett mål och jag vart ju galen av nyfikenhet på den där målgesten!! Grannens målgest visste jag ju om även om han inte heller gjorde något mål! 
Matchen blev avbruten när en spelare i motståndarlaget skadade armen. Ambulansen dröjde så vi fick åka vidare in till Göteborg.

Det var som att ha blivit överfallen. Innan jag hann räkna till tre hade världens jäkla influensa flugit på mig och så fort vi kom till Avalon fick jag bädda ner mig. Fick feber och frossa. Inget vidare när man ska på romantisk övernattning ;)
Kanske egentligen borde stannat hemma men hade ett presentkort som snart var utgånget. Ok, jag låg i alla fall skönt i sängen med värktabletterna bredvid. Vakna till en stund och tittade på Körslaget men somnade lika fort igen. 

Frukosten brukar vara det bästa men idag var det jobbigt. Blev glad när jag såg att de hade typ 20 sorter Kusmi-te att välja på. Så idag blev det Te till frukost. Och lite frukt.

Hemma igen och håller tummarna för Elfsborg som ska slå Gais idag och säkra guldet!! Vad tror ni om det!?


Kram Anna


14 kommentarer:

 1. nästa skratta tills magen kniper dag vill jag vara med!
  nästa alltså.
  KRAM!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill också ha dig med Carola...det vet du :)

   Kram!

   Annars tar vi flyget till NY och hälsar på Lotta!

   Radera
 2. :D, Krya på dig!

  Kramar
  Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack du fina. Det går liksom lite fram och tillbaka:/

   Kram

   Radera
 3. Men stackars dig. Hoppas att du mår bättre nu. Trist att du inte var frisk och kunde njuta mer av övernattningen, men det lät ganska skönt ändå, att få sova i fred, det hade du kanske inte fått hemma.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så sant så sant. Önska bara att jag hade ro att stanna tiden ut men vi åkte hem ganska så tidigt!

   Kram Anna

   Radera
 4. Stackare! Så mycket kul och sedan hamna i feber! Du stod nog ute och blev kall efter festandet! Kryapådigkram!! Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja fotbollen var rolig men kall!!!

   Kram

   Radera
 5. Svar
  1. Ja det är det verkligen <3

   Kram

   Radera