tisdag 16 oktober 2012

En älskad dotter och en älskad fjortis!
Då har det hunnit att bli sextonde oktober och hösten är som vackrast ute. Träden bär fortfarande löv och det är på gränsen varje morgon om man ska ha vinterjacka och vantar på sig. Jag har fått på mig sockar och det är ovanligt tidigt för årstiden.

Nu denna regniga morgon kommer det ligga en liten Prada inne på sitt rum och sova skönt. Tiden är förbi när  man inte kan sova och man förväntar sig massor av fina inslagna paketer. Hon vet att vi kommer med nybakat bröd och kladdkaka. Hon har beställt en massa till frukost och så får det bli.

Tiden är förbi då det var lätt att hitta paket som passar Prada. Nu får hon bara pengar och speciellt egenutvalda saker. Det jag tycker är snyggt rynkar hon på näsan åt. Så därför är det lättare att hon får sköta det själv!

Ibland när jag ser henne ser jag livet. Hon är full av liv och glädje. Inga bekymmer vilar på henne utan glad och positiv. Visserligen är hon den som mest är tonåring i vårt hem men någon ska väl vara det! Vad skulle jag ägna min tid åt om det inte fanns någon som slängde sina kläder på golvet, som ständigt lägger sina saker lite överallt... Antagligen skulle jag ligga på soffan med en bok och käka praliner ;)

Det finns mycket som tar hennes tid och mer har tillkommit. Det finns en han och  numera håller hon hårt i sin mobil och och har ständigt ett litet leende när det plingar i den...


Och idag är dagen din Lovisa och jag hoppas att du fyller den med fina minnen. Ett speciellt ögonblick, ett vänligt ord, ett skratt eller ett fint sms. 

Grattis på din dag!!

Kramar Mamma
9 kommentarer:

 1. åh vad fint du skriver. '
  och ja hjälp.. alla bara blir äldre utom vi ;)

  Kram till er!!

  SvaraRadera
 2. Men eller hur!!!! Vi blir ju bara yngre :))))

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Grattis till din otroligt vackra dotter. Så fint skrivet. Kram

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Nu har jag tagit igen en massa härliga inlägg här hos dig, jag har verkligen varit kass på att hänga med i bloggvärlden sista månaderna. Men vi ses ju på Instagram, så det känns som att jag har rätt bra koll på dig ändå! :) Instagram verkar vara det enda jag orkar och hinner med numer, men det får väl vara så ett tag.

  Ha det gott coola du!
  Kram Elin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Elin...jag är med på din sida...Instagram är ett lättare sätt men jag saknar bloggarna och jag ska bli bättre när tiden kommer tillbaka!!

   Kram ANna

   Radera
 5. Härlig ålder! Fantastiskt vacker dotter! Lik sin mamma!
  GRATTIS till fjortis!
  KRAM! Anna

  SvaraRadera
 6. Å. Anna!! Så fint. Ett försenat grattis från mig! Vilken vacker dotter ni har.Vilket hår, vilka ögon, vilket leende!

  I yngsta dotterns liv finns det numera också en han...och det är nu hennes hela universum. Vart tog min lilla tjej vägen?

  Hoppas allt är bra! Stor kram underbara du!

  Lotta

  SvaraRadera
 7. Ja, din dotter såg så där underbart förälskad ut på instagram. Och vacker som en dag!!!

  Tiden går så fort men känns skönt att inte vi blir äldre!!!

  Allt är bara bra men stressigt!!!

  Kram till dig!

  SvaraRadera