tisdag 7 december 2010

Tid är inte pengar för mig. Tid är kvalité!

Lugnet har infinnit sig och barnen har gjort sig färdig för lite kvällssaga. Jag läser en bok som heter "När tomten föll ner för himlen". Jag läser den hemma för barnen och jag har en likadan i skolan som jag läser för klassen. Den är rolig, målande och underhållande. De verkar gilla den.

Jag bläddrar lite i min almanacka och fortfarande är det mycket inbokat. Denna helgen ska Kjell jobba och jag hade tänkt att baka lite julbröd. Jag bakar alltid ett bröd av svagdricka. Det brukar även bli ett av valnötter. Det kan kanske passa till dopp i grytan som jag ska försöka mig på! Men på julafton blir det dopp i grytan ,som alla andra år, hos farmor i Holsljunga!

Funderar på julklappar och nästan, nästan är det färdigt. Vi brukar inte köpa dyra saker utan vi hittar på annat. Barnen har mycket men jag känner att tid är något jag prioriterar när jag är ledig. Eftersom jag har jullov kan jag ägna mer tid till dem med bad, bowling och spel. Eftersom Natalie kommer så vill jag träffa henne så mycket som möjligt. Det är många som vill träffa henne så jag får njuta de stunder hon är här!

Min kollega är saknad på skolan och snart ska jag ta mig en tur hem till henne! Måste ju se till att hon tränar ordentligt så hon kommer tillbaka! Längtan är ordet!

Nu ska jag skära upp Leilas "Rocky road". Det brukar vara uppskattat på godisbordet! Leila har många fina recept som är värt att prova!

Det du inte gör i kväll kan du göra i morgonbitti ;) Kram Anna

4 kommentarer:

 1. Håller med dig om tid med barnen det är det finaste man kan ge dem, tid för upplevelser. Låter som en underbar jul ;)
  Maria

  SvaraRadera
 2. Tack Maria! Jag tror mig veta att det blir en likadan jul hos dig min vän :)

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Hej Anna!

  Vad mysigt ni har det! :) Och visst har du rätt vännen, att ge av sin tid är den bästa gåva man kan ge sina barn. Det är sådant som betyder något. Kanske något fler borde tänka på i dessa julklappstider.

  Leila's "Rocky Road" är en stor favorit här hemma också. Mums! :) Här blir det knäckkokning ikväll.:)

  Sköt om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Hej Lotta!

  Nu är det inte mycket julstök kvar!! Men knäck det spar jag till imorgon!!!!

  Ha det gott! Kram Anna

  SvaraRadera