söndag 13 mars 2011

Vann rätt låt?

Det blev Eric Saade som kammade hem den åtråvärda medaljen i Melodifestivalen i går. Visst, låten var hyfsad men det var ett jippo från början till slut. Alla har olika åsikter och det är väl det som är tjusningen i tävlingen. Schlagerkungen och hans manliga vänner vaknade till först när allt var över..vi damer,kvinnor,ladies,brudar, tjejer eller what ever, vi satt minsann och hejade på de som var snyggast!! Nä, vi analyserade noga och kritiskt alla tävlande och kom fram till några låtar som vi kunde tänka oss. Linda Bengtzing räknade vi bort för hon var för mycket schlager. Inget nytt alls. Varga hade en bra låt men i fel sällskap, RockaBillysällskapet kändes för präktiga och helt malplacerade. Danny, nja, om man gillar en låt som bara innehåller en mening, In the club. Men- eftersom den kom tvåa var det nog en hel del som ändå gillade den..eller kanske den ljuse unge man som framförde den!!
Den gula kycklingen som i mitt tycke såg ut som en kvinnlig Främling var ganska bra. Det svängde om den och ja, ett objekt att skicka.
Men en låt som jag tycker verkligen var grym var Nicke Borgens Leaving Home. En låt som man bara ska lyssna på och inte stirra sig blind på sångaren!
Sanna Nielsens I´m in love tycker jag inte var något. Tycker att hon gör sig så gammal mot vad hon igentligen är. Synd synd.
Men visst var det en gullig grabb som kammade hem det? Hoppas att det går bra för honom i Düsseldorf !!
 
En trevlig söndag önskar jag er! Kram Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar