söndag 27 mars 2011

Helger som försvinner

Vilken helg. Är det konstigt att man gillar helger!! Alltid lika kuligt. Fredagen hos Marie som var väldigt trevlig, Igår stack mannen i mitt liv på basket med tjejerna och Johan och killarna. Hela huset var mitt. Tyst i början men med Spotifys hjälp fick jag till ett gott drag. Igentligen inget sånt drag. Winnerbäck och Melissa Horn stod för sällskapet. Men högt spelade jag i alla fall. Kvällens mat; varm smörgåstårta som Gabriella beställt gjordes och tårta bakades. Både smörgåstårta och vanlig tårta.

Framåt sena eftermiddagen kom Niklas och Kristin, Gabriella och Johan hem och vi var samlade allihopa. Mysigt! Efter middagen smet vi vuxna över till grannen och förtärde lite god dryck med goda samtalsämnen!

Sent som vanligt blev det och inte gjorde det saken bättre att det blev sommartid i natt. Markmästerskap skulle spelas och klockan ringde oförskämt tidigt. Tjejerna kämpade väl men någon medalj blev det inte denna gången. De flesta lag var äldre men en bra träning kan man se det som!

Mys vidare i söndagskvällen.... Kram Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar