fredag 4 mars 2011

Nu är det fredagsmys.

Fredag igen! Var tog veckan vägen? Den har gått extremt fort. Och det är lite bra ändå, tycker jag. Jag är sugen på att vårstäda hemma. Byta gardiner och ta fram lite mer färgglada saker. Jag föredrar vitt men det måste också vara inslag av andra färger. Lime ligger mig varmt om hjärtat. Svart lika så men det blir lite dystert när det går mot våren. Så helgen är vigd för att städa!

Hade tänkt mig ett besök på Visko i eftermiddag. Tjejerna behöver vårskor om det nu finns något som heter vårskor..Tycker att de går i sina Converse året om. Men ett bättre par skor måste införskaffas.

Igår längtade jag tillbaka till Cypern igen. Större och större blir den längtan. Jag har en liten idé som än så länge är en dröm men får jag övertalat Malin om den så :) Tänk vad skönt att få tillbringa tiden i värmen och ha en liten stuga i Sverige där man firar jul och så ;)

Nu undrar jag vad jag ska laga till Fredagsmyset ikväll..tror faktiskt att det blir samma kyckling som förra fredagskvällen. Vi har tänkt att gå på basket i kväll. Nu spelar Borås Basket i Kinnahallen precis som förr. Då var vi ofta där och tittade. Verkligen underhållande!

2 kommentarer:

 1. Härligt Anna! Du låter full av energi och det verkar bli full fart hemma hos er i helgen. :)

  Här blir det tyvärr mest sängläge för min del. Men ibland behövs ju det med. Då kanske jag kan få samma härliga enegi som du i början av veckan som kommer istället. :)

  Trevlig helg på dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Är du sjuk? Hoppas inte. Min energi flyger lite fram om tillbaka. Ungefär som våren.

  Ha en trevlig helg! Glöm inte att maila din adress!!
  Kram Anna

  SvaraRadera