tisdag 11 januari 2011

Halv åtta hos mig :)

Halv åtta hos mig.Visst är det ett trevligt program? Jag blir så inspirerad av det. Länge har jag tänkt att få till det med vänner på min facebook men tiden har gått så fort. Jag gillar nya konstallationer av människor. Det är både utvecklande och roligt!

Nu är det Bygglov på TV´n och det gör mig sugen på ett gammalt hus. Åh, vad jag skulle vilja ha ett äldre hus och renovera precis som jag vill ha det. Med en stor äppelträdgård och vild blommor. Ibland är det väl bara så att man ska vara glad för det man har. Jag är inte mycket för lyx och glaoumor utan det enkla och det levande.

God natt! Kram Anna

1 kommentar:

  1. Hej Anna!

    Jag måste erkänna att jag faktiskt aldrig har sett det programmet. Det har bara inte blivit av.

    Jag bor i ett gammalt hus och även om jag älskar det och inte skulle kunna tänka mig att bo någon annanstans finns det tillfällen då jag önskade att jag bodde i ett nybyggt hus istället för et gammalt charmigt hus som ständigt behöver renoveras. ;) Ibland hade det verkligen varit trevligt att vara ekonomiskt oberoende. Speciellt då det handlar om husrenovering. ;) Men trots att jag ibland suckar skulle jag inte vilja bo någon annanstans. :)

    Ha en fortsatt fin arbetsvecka Anna!

    Kram Lotta

    SvaraRadera