söndag 19 september 2010

Vilken dag!

Foto: Bild lånad av Internet.

Gårdagen tillbringades i skogen. Vi hade bestämt att gå en runda för att se om det finns någon lummer och eventuellt mossa samt svamp. Vi gick en bra stund och plötsligt började vi se små trattkantareller. Och detta mina vänner var bara början!! Som jag tidigare skrivit i bloggen har jag inga svampställen här i Kinna...men nu efter två helger i skogen har jag det!!

Jag, Agnes och Kjell plockade minst 14-15 liter trattkantareller!! Det var svamp precis överallt. Vi ska nog gå en runda i dag med för vi var tvungna att lämna kvar. Sedan var det enormt mycket småtrattisar som vi ska spara tills nästa vecka!! Det var en härlig känsla!!

Sedan blev det bråttom till kräftskivan uppe i Tosthult. Jag hade lovat Niklas att jag skulle laga mat åt han och hans söta flickvän Kristin.

Vi hade en rolig kräftskiva men det kan aldrig bli fel när Christian är med. Han är så rolig att man borde ha med honom i väskan varje dag!! Han kan konsten att sprida skratt och glädje! Men hans Susanna är inte dålig hon heller! Vi åt gott och drack gott och sedan var det bara att konstatera att Christian troligtvis tog hem mästerskapet i Singstar.. !!

Idag är det val och vi ska åka ner till Lyckeskolan för att rösta. Visst kan man förtidsrösta men jag tycker det är lite det som är grejen att rösta på valdagen. Jag har bestämt mig sent för hur jag ska rösta och troligtvis blir det inte samma till riksdagen som till kommunvalet. Ikväll blir det en spännande valvaka som ska följas till det är klart!

Ha nu en lugn söndag, ladda batterierna och rösta rätt!! Kram Anna

1 kommentar:

  1. Vadå Christian vann mästerskapet....... Fråga din man vem som fick mest stilpoäng så har vi nog en kvinnlig vinnare!!!!!!
    Tack för en superkul fest! Kram från Tosthultarna

    SvaraRadera