onsdag 22 september 2010

Sprungit gatulopp på Gekås :)

Idag har jag verkligen ställt till det. Missade Lovisas föräldramöte för vi åkte till Ullared. Som tur var tyckte Lovisa det var minst lika roligt på Gekås! Det har blivit så stort att det nästan är jobbigt att gå igenom hela. I Vi hoppade över klädavdelningarna och gick mest och kikade på användbara saker. Tyckte inte riktigt att de hade så mycket än. Det som de visat på bloggen var slut och det kändes trist! Träffade på Mia utan Schlagerkungen som var hemma och jobbade!
Lovisa hittade en skjorta som hon gillade. Och hon är expert på att hitta saker som hon lurar sin pappa att köpa. Idag sprang hon på den nya "stjärnan" i Ullaredssåpan Ola-Conny. Det tyckte hon var spännande :) Själv tycker jag att det känns knepigt att se folk man sett i butiken i flera år plötsligt blir kändisar i TV och i butiken!!

Matchen Elfsborg-IFK Göteborg slutade 1-1. Inte en enda gång har vi varit inne på Arenan och kollat fotboll i år. Vart tog den tiden vägen? Förra året såg vi säkert en 6-7 matcher. Får bli en bättring till nästa år.

I Markbladet stod det om den fina bloggen loulaskök. Fina bilder och goda recept. Jag har prövat flera stycken och alltid lika gott!

Sov gott alla bloggläsare där ute! Kram Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar