onsdag 22 september 2010

Hoppas på en fin dag idag.

Vaknade med huvudvärk och det kändes som om jag ville krypa ner i sängen igen- Men bara att bita ihop. Nu på morgonen är det lönesamtal med rektorn. Det är nu man ska argumentera för det som man gör bra på sitt arbete!
Lovisas klass har föräldramöte ikväll och jag som igentligen är sugen på Ullared. Men för Lovisa är det viktigt att vi går dit så det klart vi gör det då. Sedan är det alltid kul att träffa lite andra föräldrar!!!! Klassen har börjat på Lyckeskolan och det verkar som det funkar bra. Ullared ska jag och Kjell ta imorgon är det bestämt. Jag blir helt sprallig i tanken bara jag tänker på den affären... inte för att jag ska köpa så mycket men det är mysigt att bara gå och titta *fniss* Nää, inte ens jag gick på det där!!!!

Kjell hade köpt två vaniljhjärtan igår. Han försökte få mig lite gladare. Så jag åt dem båda två!!!! Det kändes i blodsockret i morse...Mer insulin till kvällen men jag ska försöka ta mig en promenad i kväll och sedan tror jag att jag ska ta med mig jobbet ut i skogen i em. Har lovat elever lite trattkantareller!!

Ha en fin onsdag, i dag är det Markbladet! Kram Anna

2 kommentarer:

 1. Hej Anna! Härlig blogg du har! =)) Dock mindre härligt med huvudvärk... Hoppas samtalet gick bra ändå...

  Kursen arrangeras av Studiefrämjandet/Vuxenskolan Borås... Det är Lina som jobbar på Hjärterum som håller i kursen. Tycker att man fick lite inblick i hennes jobb under gårdagen... Hon visade mycket före-efter bilder och pratade mycket om Homestyling hur det går till.

  Hoppas huvudvärken har gett med sig! Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Tack Carina :) Ska försöka samla ihop ett litet gäng som vill gå :)
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera