söndag 23 oktober 2011

Vandrar på Manhattans gator..

Lunkar omkring i myskläder och inser att helgen har varit lugn och skön. Med lite sällskap av goda vänner kollade vi på när Emil Elton fick lämna Idol 2011 och vi hejade intentivt på tjejerna! De sjunger verkligen bra. Helt i min stil. Det blev lite småsent men vad gör väl det när man kan sova på morgonen!

Igår firade vi lilla Prada med familjen. Saknade Natalie. Hon fattas oss enormt när vi andra i familjen träffas. Kristofer och Jennie kom raka spåret från Orust medan Niklas kom i tid till middagen. Kristin jobbade och fick komma lite senare. Dock saknade vi Johan som var på hotellviselse med fotbollslaget! Lovisa kände sig nog nöjd med sin dag.

Jag vaknade på bästa tänkbara sätt idag och det ser ut att bli en fin dag. Lite löv ska plockas till October-festen. En liten sväng till Borås igen. Oj, det känns lite stressande :) Funderar lite på vad kollegan gör! Har hon gått vilse i Brooklyn eller traskar hon runt på Manhattans gator? Tycker det funkar att sätta ner foten hemma jag!! Det är härligt att gå sin egen väg! Inte ledas av andra...

Ha en finfin söndag! Kram Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar