lördag 1 oktober 2011

Nu smygsmakar jag julen!


Idag är det första dagen systembolaget säljer Blossas årgångsglögg. Jag har gjort en förhandsbeställning på 5 flaskor som jag ska ha till jul. Jag fick ett litet SMS från Blossa tidigare i veckan att flaskorna går att hämta nästa vecka!

Min man fick för sig att han skulle ha en liten överaskningskväll i kväll och for ner till Kinna. När han kommer hem tvingar han in mig och Gabriella i hennes rum. Plöstligt kommer han med en bricka och frågar om vi vill ha kaffe. Lite konfundersam blir jag allt eftersom jag inte är någon stor kaffedrickare, i alla fall inte hemma. Men doften slog igenom och årets första årgångsglögg avsmakades. Den var underbart god. Kaffesmaken kom som en liten eftersmak. Jag känner julvittring!! Ni som känner mig vet ju...

Kjell hade gått i på bolaget för att köpa lite vin och då hade det funnits EN flaska kvar! De andra var slutsålda i ett nafs! Klart det kommer att komma in mååånga fler flaskor men det brukar vara en rykande åtgång på det. Mina 5 flaskor hämtar jag på fredag och de ska jag gömma!

Snart är det dags för den egna glöggen att ta fart. Jag räknar med att om tre veckor är den på jäsning! Då luktar det jul i hela husen ända tills dess att jag tappar upp det i flaskor. I år ska jag göra lite mer än vanligt. Det brukar swischa till och så är den slut. Så det gäller att bunkra upp...

Ha en fin eftermiddag. Själv ska jag gjuta lite ljusstakar!

Kram Anna

3 kommentarer:

 1. Ja tänk, idag är det bara två månader kvar till julmånaden börjar. Det går fort! Fast här nere i söder är det lite svårt att tänka på jul just nu då vi upplever varmare dagar än vad vi hade i augusti. Sommaren har gjort entre igen och vi njuter. :)

  Vi har kvar glögg sedan förra julen och pratade faktiskt härom dagen om vi sulle dricka lite glögg en kall och regnig dag. ;)

  Ha en fortsatt fin helg Anna!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Det funkade att kommentera hos dig. YES! Har man "håll mig inloggad" ikryssad när man loggar in och/eller har inbäddat kommentarfält (som du har) med ordverifiering går det inte att kommentera hos dem. Så det gäller att plocka bort de där sakerna. Det är bara hos de som har inbäddat som det inte går att kommentera så vill man vara på säkra sidan så byter man till pop-up fönster istället. Åtminstone tills de har fixat vad det nu är som strular. Har man som jag det nya gränssnittet så måste man växla tillbaka till det gamla och byta och sedan växla tillbaka igen. Hoppas att strulet löser sig snart!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Lite roligt med några kommentarer igen!!! Jag håller på att bli tokig.. Jag försökte göra som du sa men är nog inte fullt så teknisk som du hihihih!!!

  Hoppas de fixar problemet snart i alla fall!

  SvaraRadera