fredag 21 oktober 2011

Som att vara det enda bäret kvar...

Hua, kallt är det idag! Det blir nästan till att ta på långkallingarna idag när man går till jobbet.När jag var ute med Humlan nu på morgonen prasslade de frusna löven och snart finns det nog inga löv kvar på träden. Endast några få bär kvar som pryder buskarna!!! Men idag är det fredag!!!! Underbart :)

Helgen kommer att spenderas på hemmaplan med undantag för ett litet besök i Borås. Jag ska fixa och dona lite inför nästa helg. Kanske bara sitta framför brasan med en bra bok. Kanske hoppas på en god fika med en vän. Det blir det säkerligen. Definitivt blir det en tur till Fritsla, kanske redan idag. Många kansken och inga måsten!

Tänker på min härliga kollega som befinner sig på amerikanska mark tillsammans med sin dotter. För att vara övertydlig strosar hon omkring i New York. Är man avundsjuk eller inte. Jag är det defintivt!! Lite härligt att göra New York över en långweekend. Eller hur?

Ha en finfin fredag! Kram Anna

5 kommentarer:

 1. Låter som en bra helg! :D

  En tripp till NY, hade ju inte suttit fel, men jag nöjer mig med en tur till Oslo... ;-)

  Trevlig helg! Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Oslo är inte fy skam det heller!

  Ha det så mysigt där!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Vi hade 5 minus i morse, fy så kallt. Niklas fick leta isskrapa till mig. När du skriver att du ska till Frisla, så tänker jag på att jag borde besöka vissa butiker på någon rast, för nu var det länge sen.
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Christina, ja just du jobbar ju nära! Tur att jag är på behörigt avstånd annars hade jag inte haft någon lön kvar :))))

  Kram Anna

  SvaraRadera