måndag 17 oktober 2011

Tid för ljus.

Perfekt väder för att tända ljus! Mörkret kryper närmare och nu är det rejäl skymning fast klockan bara är sex på kvällen. Jag har redan tänt massor av ljus. Tycker jag blir glad över det. En gång sa en kompis till Niklas att han tyckte vi hade det så mysigt och jag tror det beror på alla ljusen. För vi har det inte mysigare än andra men kanske mer ljus. Jag vet inte.
Jag började fundera på när det var man ställer tillbaka klockan. Så jäkla gött att få sova en timma till. Men redan efter några dagar brukar man ha vant sig!

Det går så himla fort! Denna vecka och nästa sedan har ungarna ett välförtjänt novemberlov. Vi håller på att planerar som bäst vad vi ska hitta på. De vill fylla varje dag med massor av aktiviteter och jag vill bara ta det lugnt!! Jag har dessutom väldigt många omdömen som ska vara klara tills dess. Och jag ska börja ikväll!

Ska läsa lite bloggar och sedan ska jag sätta fart!


Kram Anna

5 kommentarer:

 1. Ett ljus i denna mörka årstid är ju precis vad vi behöver :-)

  Lovet vecka 44 ämnar jag vara ledig. Åtminstone 4 dgr av 5. Det ska bli så himla skönt.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 2. Jaa, jag ska också vara ledig större delar av den veckan...sitter uppe nattetid och skriver mina omdömen så att jag kan vara ledig :)

  Kram

  SvaraRadera
 3. Det första jag gör när jag kommer hem är att gå runt i huset och tända ljus, det blir så mycket hemtrevligare! Jag älskar att det är höst så att man kan tända ljus. Och Gud vad söta dina hundar är!! Vovven Bally skickar hälsningar. :-)

  SvaraRadera
 4. Roligt att hundarna får en hälsning från en annan hund!! Det gillar dom :)

  Jag fullkomligt älskar ljus!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Nu när dagarna är så mycket kortare behöver vi ju ljuset mer än någonsin och då känns det bra att kunna tända många stearinljus istället. Höstmys!

  Ja, det där höstlovet är efterlängtat. Både för barn och vuxna. :)

  Njut av veckan Anna!

  Kram Lotta

  SvaraRadera