onsdag 26 oktober 2011

Behöver kurera mig!

Tänk att en förkylning kan slå sig ner så där plötsligt. Det slår aldrig fel när det börjar närma sig lov. Alltid är jag sjuk. Trist som sjutton är det. Jag har knappt orkat göra något vettigt alls sen jag kom hem. Grejade lite med ljus, läste en tidning, hjälpte Niklas med en sak och sedan var all ork över.

Väntade mig att K skulle ringa och berätta strålande nyheter men han ringde och skvallrade om andra saker!
I morgon är det tjejkväll i många butiken här i Kinna. Som det ser ut nu blir det ingenting för mig. Jag behöver kurera mig till helgen. Har plockat fram honumg som Gabriellas pojkvän Johans morfar gjort! Hängde ni med där! Tror på naturmedicinska alternativ.

Ska ägna mig åt att kika lite på nya gardiner som kommer från Svanefors. Hur snygga som helst!

Ha en fin kväll :)   Kram Anna

5 kommentarer:

 1. Krya på dig! /Camilla

  SvaraRadera
 2. Krya på dig Anna! Honung låter bra men testa även lite starkare grejer i teet -- Underberg brukar göra underverk. Annat liknande funkar också ;)

  Må bättrekramar från Lotta

  SvaraRadera
 3. Tack ska ni ha! Ja, idag krävs starkare grejer för att välkomna helgen med att vara frisk!!

  Ha en fin dag på er!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Ååå... Typiskt! Men jag är oxå en likadan person... Huvudvärk på lördag, typ... Fixar inte att vara ledig... ;-) Förmodligen är det så att man kör på så in i Norden och när man känner att en ledighet närmar sig så börjar man omdevetet koppla av och likaså imunförsvaret... Hoppas du kommer på fötter snart och att du kan delta i "tjejkvällen"... Själv skall jag gå mannekäng i Fritsla på Glindras tjejkväll och modevisning... Hua... Men jag skall nog klara det oxå... ;-)

  Kraaam Carin

  SvaraRadera
 5. Åh, är det ikväll. Jag har aldrig varit i den affären men känner andra som ständigt shoppar där.

  Synd att man inte orkar pallra sig dit ikväll men Lycka till, det fixar du galant!!!

  Kram Anna

  SvaraRadera