söndag 2 oktober 2011

Finaste söndag

Jag har en förkärlek till zinkhus. Jag har ett mini som hänger i fönstret. Det köpte jag på Shop Around The Corner förra året. Vid årets mörkaste årstid  tänder jag det lilla huset varje morgon.

Ett nytt zinkhus flyttade in i mitt hus i går. Gabriella köpte det åt mig.

De här ljuskloten har några år på nacken nu. Ett fick jag av en bekant och sedan sprang jag på det stora klotet på..Shop Around The Corner. Jag kunde inte motstå att köpa en liten kompis till det andra!På väg till simhallen..

Ännu en morgon som jag smög mig upp och åt en god frukost och drack en kopp te. Dimmigt och småmörkt gjorde att jag tände lite levande ljus i huset.

Efter några timmar av arbete lovade jag tjejerna att vi skulle åka till Kaskad. Det kändes som det var lite behövligt för dem att simma runt i simhallen en stund. Vi slängde ihop en sockerkaka och cyklade iväg. En jätterolig dag blev det. Tjejerna tog med sig Elin.

Avlsutade denna söndag med att klippa in lavendel utifrån. De får hänga och torka inne brevid tv:n Nu ska jag kika in till alla mina favoritbloggar och se vad de haft för sig idag!

Kram Anna

2 kommentarer:

 1. Ah, helt underbar dag! Vilka fina fina bilder du tagit.

  Jag är också så förtjust i zinkhus. Jag har ett, vill ha flera ;)

  Dimma och levande ljus låter rogivande - perfekt kombo!

  Kram fina du!

  SvaraRadera
 2. Tack! Jag har hittat ett sånt fint zinkhus i lite rostigt material som jag spanar på...

  Kram

  SvaraRadera