torsdag 15 december 2011

Stannade till och drömde en stund!

Liten luftbild över Turkiet
Vill man inte åka ifrån detta vädret? Usch, jag fryser och det känns far away from Christmas. Jag sitter och blir inspirerad av min kollega om att söka nya kurser utomlands. Jag ska skänka detta en allvarligt tanke idag.

Vi planerar ju resor kors och tvärs hemma men har svårt att komma till skott. Det ena avlöser det andra. Evenemang hit och dit. Givetvis roliga sådana. Min älskade Lars Winnerbäck gör massa roliga spelningar till sommaren! Wohho, säger jag bara. Springsteen kommer till Ullevi. Där emellan ska man klämma in det andra man vill göra! Jag ska turnera runt i Österlen och besöka mysiga gårdsbutiker och njuta av Östersjön.

Hoppas ni också drömmer och kanske inte bara drömmer utan kommer till handling!

Kram Anna

8 kommentarer:

 1. Kommer till handling!
  På måndag morgon går flyget till en liten by i södra Tyskland nära franska gränsen. Där skall vi fira jul och bara vara.

  Ha det gott!
  Karin:)

  SvaraRadera
 2. Åh, vad det låter härligt!!!

  Gott när man kommer till handling!!

  Ha en trevlig resa :)


  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Anna!

  Vet du vad som hände? Jag skrev ett långt inlägg till dig igår och så somnade jag med med iPhone ihanden!!
  Vet inte vad som hände men websidan var borta när jag vaknade....

  SÅ nu tar jag nytt tag och vill säga hur glad jag och inpsirerad jag blev av ditt inlägg där du berättade om olika bloggar du tycker om att läsa.

  Du är ju så genomgo. Och jag blir alltid så varm inombords när jag läser din blogg, som jag ju gör varje dag. Det ingår i mina behov numera.

  Nu packar jag för Sverige. Imorgon bär det av. Den här veckan har varit crazy. Vet inte om jag får plats med kläder för jag har ett berg av julklappar som ska med....det ordnar sig ;)

  Skönt att drömma om resor!

  Kramar!!!

  SvaraRadera
 4. Hahahah..var inlägget så sövande!!!!Skoja bara,

  Tack för dina fina ord! Man blir lätt beroende av andras bloggar..

  Åh, vad mysigt att du kommer till Svergie. Tur att det finns mycket här hemma för dig med julbord , familj osv...för vädret är ur led! Det kan inte hjälpas men det är svårt att hitta den riktiga julkänslan och nu rusar dagarna iväg!

  Jag kan tänka mig att du har ett berg av paketer till nära och kära. Jag är säker på att du noga valt ut vad som passar till var och en! Är hela familjen samlad i Stockholm?
  Ja, jag längtar som en tok efter min Natalie som dyker upp sent på tisdagkväll och stannar 6 dagar!


  Ha en fin flygresa Lotta!

  Kraam!

  SvaraRadera
 5. Förstår att vädret hemmavid inte frambringar julkänslor , hur trist som helst. Undrar om bättring finnes???
  Jag vill också till Österlen!
  Underbart!
  Drömmer om den platsen!
  I vår är det tänkt att vi ska kryssa, vi får la se om vi kommer till skott, ännu är inget bokat..
  Kramar!!

  SvaraRadera
 6. Jag har bara bytt namn ;) Oroa dig inte! hiihih kram

  SvaraRadera
 7. Alltså... Hade jag fått som jag hade velat, så hade familjen satt sig på ett plan till Thailand om tre veckor... MEN eftersom vi låter alla komma till talas så blev det INTE så.... ;-) Utan vecka 7 drar vi till alperna... He he... Det blir säkert bra det oxå...

  Ha en fin fredag! Kram Carin

  SvaraRadera
 8. Annika.
  Österlen är himlen på jorden! Jag är lyrisk. Det är så himla vackert. Skulle gärna ha ett litet sommarhus i form av en Skånelänga!

  Kryssa det låter inte dumt! Jag kryssade i Karibien när jag bodde i Florida. Tänk om jag hade haft vett på att uppskatta det som jag gjort nu ;)
  Gabriella, tack för upplysningen till lilla mamma!!!


  Carin, vem hade kunnat säga nej till Thailand! Inte jag men mitt mål är USA först :))))

  Alperna v 7 är inte kattskit det heller. Var i Saalbach, eller hur det nu stavars, för många år sedan. Det var underbart fint. Det blev snöstorm i slutet av veckan och vi fick slussas med bussar till Munchen där flyget väntade!

  Goa fredagskramar till er <3

  SvaraRadera