måndag 19 december 2011

Lugnet före stormen!Vilken slappar-helg vi haft. Medans många har stressat livet ur sig skjuter vi det på framtiden. Jag säger bara att näthandel är bra :)

Jag har hunnit kolla färdigt (nästan i alla fall) på min samlingsbox SATC. Det har typ tagit två år. Fick den i julklapp och har dragit ut på det i det längsta. Efter första boxen kollade jag den en gång till osv. Därimellan har det kommit en SATC-film som jag såg på bio. Den första filmen såg jag innan jag fick boxen och blev helt såld. Tycker den är apbra! Skönt att ligga där i soffan med en pläd. Kjell har eldat i kaminen för fullt så egentligen har jag inte haft det speciellt kallt!

Ungarna har spelat spel på datorn och hundarna har chillat i soffor. Alla har verkligen tagit det lugnt. Kanske är det så att det är lugnet före stormen! För nu smäller det till! Nu är det fullt upp med mat, lite små julklappsdetaljer som ska inhandlas, och sedan ska jag umgås med Natalie. Jag längtar mig sjuk efter henne.

Och förresten, granen har kommit in! Några dagar tidigt för min smak men barnen ville så gärna klä den i går. I år bojkottar vi alla kulor och har istället satt i massor av tyghjärtan. Lite variation måste det vara!!!

Så nu välkomnar jag julen på riktigt!

Kram Anna

4 kommentarer:

 1. SATC är ju underbart!
  Minns då jag såg första avsnittet på HBO och blev tagen och såld.
  Nu har jag samtliga säsonger, och jag har sett om avsnitten många ggr. Tycker alltid att jag ser ngt nytt jag inte märkt förr.
  Top of the LINE program!!!
  Gillade första filmen massor!! Andra var ju lite sämre.
  Men, men...
  SKÖN helg ni har haft och jag gillar dina bilder!!!
  Kram!!

  SvaraRadera
 2. Nu ser vi fram emot nästa film!!!!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Ååå så MYSIGT!! En skön helg ni verkar haft. Som vi . och hjärtana i granen är ju bara så fina! Mys Mys Mys!
  :-)
  Hoppas den här sista veckan innan julafton inte blir stressig utan bara mysig.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Saltis, såna helger är guld värd!

  JAg ska icke stressa har jag lovat mig själv! Och jag har många paket kvar att köpa men det blir jul ändå :)

  Kram Anna

  SvaraRadera