torsdag 8 december 2011

Jag är himlastormande kär!!!!

Den här fina ängeln/flickan har flyttat in hos mig. Det var kärlek från första stund. I går när jag kom hem hittade jag ett paket. Så spännande med paket!

Är med i ett byta-julklappar-på-bloggen sällskap. Men blev riktigt förskräckt för jag hade inte fått något mail till vem jag skulle skicka till. Men det har ordnat sig. Jag har tydligen slängt mailet i papperskorgen bland annat skräp!

Den lilla ängeln är gjord av Ritva Saloranta på Åland och det är Karin med fina bloggen Pettas som skickat den julklappen till mig! Jag bugar och niger och säger Stort TACK! En uppskattad julklapp!

Nu har jag hamnat framför datorn med det står städ på programmet så det är väl dags att smyga tillbaks till verkligheten! Skönt om allt är snyggt och rent i morgon då det är freeeedag!

Kram till alla fina bloggläsare och bloggare/bloggerskor i den värsta julruschen!


Anna 

7 kommentarer:

 1. Å vad vacker den är!!! Härligt! Visst är det roligt med bloggbytarjulklapparna! Jag skickade min lite sent men hoppas den kommer fram i tid ändå innan jul.
  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Jaa, jag blev så glad!

  Hoppas också min kommer fram i tid!!!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Vilken söt liten ängel,. jag förstår att du är glad.

  Vilken rolig idé att byta julklappar,.. det har jag aldrig hört förut! PÅhittigt av er :)

  Må så gott.
  Kram Amanda

  SvaraRadera
 4. Hej Anna!

  Vad härligt att komma hem och hitta ett paket som väntar på en! :) Och jag förstår att det blev kärlek vid första ögonkastet för dig och denna vackra ängel. Så fin med det silvriga, blåa och glaset! :)

  Roligt med ett paketutbyte. Att få ge och göra någon annan glad samtidigt som man själv får en överraskning i brevlådan.

  Jag hoppas att det gick bra med städandet? Jag får ta städandet i morgon för nu ikväll blev det julstök med pepparkakshus istället. ;)

  Jag förstår att du längtar lite extra till julen och glädjen ver att få ha hela familjen samlad. Lycka! Och du, juldagen är inte dum alls. ;)

  Ta hand om dig rara Anna och njut av din helg och din fina ängel!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Tack snälla fina Lotta för dina fina ord. De gör mig så himla glad!

  Pepparkakshus...åh, det önskar jag att jag hann med!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Äntligen hittade jag rätt Anna! :)Coolaanna!
  Trevlig och fin blogg du har!
  Kul att du tycker om ängeln!

  Karinkram

  SvaraRadera
 7. Karin,TUSEN TACK!!!!!

  Fredagskramen Anna

  SvaraRadera