måndag 19 december 2011

Bubbel, lycka och Zlatan

 Finns det något så trevligt som att träffa en gammal kollega och dricka bubbel!! Det finns inte mycket som slår det i alla fall. Vi hade en jäkligt kväll tillsammans med Monicas vännina Birgitta. Monica är en av mina bästa kollegor. Vi har inte jobbat så länge tillsammans, för sedan bytte jag ju skola och hamnade på Lyckeskolan, men fasiken va kul vi haft. Oh my god, säger jag bara!

Så lite yr i mössan var jag faktiskt när min snälla pappa hämtade mig på plats! Kjell jobbar och jag hade ingen lust att gå i denna halka. Vette Katten, hade väl kommit gipsad till jobbet i morgon och det känns liite onödigt nu när det snart är jullov :)

Fick en underbar julklapp av min lilla klass! En påse från Ted´s Frukt med MASSOR av underbara saker i.
Massa godis, tee, skorpor, mer godis, och mer godis igen.Några mysiga chokladbitar som man doppar ner i varm mjölk. Ja, helt underbar var den. TACK älskade ungar! Ja, ja föräldrarna med förstås :) Jag är så glad över den klassen!

Jag har nedräkning....24 timmar kvar tills inflygningen är gjord och  min Zlatan har landat på svensk mark igen! Love it!!!!

Just nu njuter jag av tysnaden. Barnen sover, hundarna snarkar lite lätt, julgranen står där den ska, ochdet brinner några ljus här och var! Som sagt; Julen är här!

Kram Anna

6 kommentarer:

 1. Oj vilket energiifyllt inlägg. Nu fick jag en bra start på dagen :-)

  den tavlan är så fin, tycker jag.

  SvaraRadera
 2. Hihih..bra att du fick en bra start! Jag kan inte bestämma mig om min blir bra! Men jag tror det för det snöööööar!! Jippie

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Härligt Anna! Räkna ner och njuuut nu när Zlatan kommer! ;-)

  Ha en toppendag! Kram Carin

  SvaraRadera
 4. Härligt och mysigt livsnjutarinlägg!!
  Tjekväll med vin är ju så fint och KUL!!
  Innerligt.
  OCH toppenfin och SMART klapp av klassen!!
  WOW!

  OCH så ZLATAN!
  VAD underbart ni ska ha det.

  Kramar från mig som blev glad över att läsa detta inlägg!!

  SvaraRadera
 5. Stor kram tillbaks!!

  Här fejjas det för fullt!!!

  Jag längtar sååå efter henne!!


  Kram Anna

  SvaraRadera