fredag 16 december 2011

Hjältedåd 2011


Med tårarna brännande innanför ögonlocken har jag och resten av familjen suttit i soffan och tittat på Hjälte-galan 2011. Vilka männsikor det finns. Och tänk alla de som inte är med i TV´n. Att vara en fin medmänniska räcker långt det också. Det kan också vara att säga något snällt till en annan människa. Fokusera på det positiva. Men jag säger bara: Wow, liksom.De här två tjejerna Hanna och Julia startade "Ung Cancer" och den filmen har över 300 000 människor sett. Du kan se den här! Vilket engagemang!

Det handlade också om 21 åriga Emma som brutalt misshandlats av sitt ex. Vilken kämpe hon är tjejen!

Och lilla Milla som samlat in 200 000 kr till Africas horn. Den lilla grymma tjejen. Som också ska få besöka Tanzania och besöka de barn hon hjälpt. Vilken upplevelse. Hon kommer vi att få se mer av!

Coola tanten Lisbeth som gick emellan bråk på spårvagnen. Jösses, vilken modig kvinna! Undrar just hur många av oss som gjort det.

Vi får inte glömma boxaren Dallas från Rosengård som dagligen gör ett fantastiskt jobb med de ungdomar som lever där! Vilken förebild och vilken glöd han hade i ögonen. Detta är hans liv!

Tyvärr missade jag Björnligan men det var ett gäng kompisar som räddade sin kompis från att bli dödad av en björn inne i idet. Vilka kompisar!

Det känns skönt att veta att det finns så många hjältar därute <3

Kram Anna

3 kommentarer:

 1. Här var det när att linserna ploppade ut när tårarna bildade en flod. Makalösa människor.

  SvaraRadera
 2. Just hjältar i vardagen är väl egentligen de allra största hjältarna! Fantastiskt med sådana människor!

  SvaraRadera
 3. A piece of happines, förstår att det var svårt att behålla linserna.
  Ja, vilka hjältar.

  Saltis, absolut! Har flera kollegor som man får betrakta som vardagshjältar...

  Kram

  SvaraRadera