måndag 26 december 2011

och så var det över..

Ja då börjar julen gå mot sitt slut. Någon vit jul blev det inte och jag måste lite motvilligt säga att någon riktig julkänsla infann sig inte som det brukar. Visst var det juligt med dopp i grytan, tomte och julgran men allt gick så fort över.

Vi började fira redan på torsdagskvällen med vänner från Kinnahult. Glögg, skinka och pepparkakskladdkaka blev det. En bra start på julen. Dagen efter samlades barnen med respektive och vi smakade av skinka och julegröt tillsammans med julklappsspel!

Det jag gillar allra mest på julen är  dofter. Det luktar liksom gott hela tiden!  Kanel, ingefära, glögg, pepparkakor, fikon, ja hur mycket som helst.Nu sneglar jag lite på allt julpynt som för övrigt inte alls var så mycket i år och jag ger det några dagar till!! Nyårsdagen kan vara en bra dag att ta bort det :)

Idag har jag lite smått ångest för att Natalie åker hem i morgon. Jag kom på mig själv att leta flybiljetter så snart som möjligt. Så får det nog bli.

Jag har passat på att kika in i många bloggar idag. Tiden har inte räckt till på samma vis som tidigare! Skönt att i lugn och ro se efter vad alla ni andra gjort över jul.

Önskar Er Alla en God Fortsättning på julen! Kramar Anna

9 kommentarer:

 1. Efter Nyår åker pyntet ut, hemma hos mig cokså :-)

  Julekänslan och dess frid blev det sisådär med i år. Och imorgon är det arbetsdag för mig. Men precis just nu har jag en fin stund i soffan. Och om 4,5 dagar, då går jag på lite ledigt. Skönt!

  Ha det fint Anna, och köp dig en biljett, såklart ska du det.

  SvaraRadera
 2. Håller med dig om att julen verkligen ÄR dofter!!! :-) Jag kan sakna vissa dofter här som inte finns. Som hyacinter t ex. Här är det en vårblomma och säljs inte vid jul.
  Förstår att det känns jobbigt att din dotter flyger hem snart igen. Det är alltid så, Man ses för kort. Men hoppas du kan hitta biljetter själv snart. Det är lättare att ta avsked när man vet att man ska ses igen om inte allt för länge.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Visstgår julen fort över.... Sitter och laddar för att ge mig i väg till jobbet medans de andra fortfarande trynar.... Hrm.... Ja ja, snart är det helg igen!

  Jobbigt att Natalie åker hem i dag... Leta du efter en biljett!

  Kraaaam Carin

  SvaraRadera
 4. Förstår att det är jobbigt att Natalie åker...
  Hon kanske redan har åkt...
  Hoppas att du hittar biljetter och kan åka till henne. DET uppskattar hon säkert också.
  O ja, julen är dofter minsann.
  Verkar som så stora delar av Sverige var utan snö, trist...
  Kramar!!!

  SvaraRadera
 5. Hej Anna!
  Jag förstår verkligen att du saknar din dotter redan innan hon åkt. Men en resa är ALDRIG fel, så klart du ska boka ngt och ha en Cypern tur att se fram emot!

  Här har vi njutit av julstämning och avkopplande dagar under julen. Jag har jobbat idag men är ledig resten av veckan. Känns så lyxigt!

  Önskar dig en fin vecka Anna!
  Tack för de fina avtryck du lämnar på min blogg!
  Stor kram Anna

  SvaraRadera
 6. Lotta, yes jag ska köpa en biljett!!

  Saltis, förr grävde jag alltid ner alla hyacintlökar och då blommade dem i juni/juli!!! Doften var detsamma!

  Annika, ja det blev jobbigt en stund men nu vet jag att hon är hemma i sin fina lägenhet igen.

  Anna, härligt att vara ledig hela veckan!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 7. God Fortsättning fina Anna!

  Jag har nu landat igen på amerikansk mark och saknar Stockholm. Vilken stämning det var tycket jag, fast det bara kom lite snöflingor förra lördagen. Det var något magiskt över allt. Det doftade så gott! Jag konstaterar när jag landar i USA att det luktar helt annorlunda, framför allt mycket rengöringsmedel och sött, inte hyacinter, glögg och gran iallafall.

  Stor kram!!!

  SvaraRadera
 8. Näeee var var julkänslan?? Inte i detta hus iaf från min sida så jag tycker att det är skönt att det är över för denna gång. Nytt år nya möjligheter och vad sa vi:) Ta tag i livet och göra något annat. Stor kram Anne

  SvaraRadera
 9. Anne!!!!

  Just precis! Nu ska livet tas tag i på allvar!!!!

  Kram Anna

  SvaraRadera