Dukat bord i vackra färger får en att må riktigt gott nu när sommarlovet börjat på riktigt! Att få koppla av, skratta och prata gamla minnen, det är livskvalité det!
Till saken hör att denna underbara kollega är en superkock och hade komponerat ihop en meny som heter duga. Förrätt: Stekt Halloumi med Mango Chatney på ruccola-bädd, Surdegsbröd från Kustbageriet och champagne.Huvudrätt: Varmrökt lax med räkor och lime, färskpotatis, färsk sparris, sallad och limesås samt basilikasås.Efterrätt: Rabarberpaj med vaniljsås.
Gissa om det var gott :)
Vi pratade och skrattade i många timmar innan det var dags att åka hem till Kinna igen. Nästa gång är det jag som ska stå för kalas och lär få förbereda mig en längre tid för att komponera något liknande!!
Tack Annika!
Det är härligt att vara livsnjutare! Kram Anna
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar