måndag 6 juni 2011

Sommar med hav och sand mellan tårna!

Satt ute för en stund sen och det doftade sommar. Himmelen såg lite mörkblå ut och det blev som jag trodde, ett riktigt åskeväder. Både jag, Humlan och boken fick flytta in i huset igen.

Vi är nyss hemkommna från en helg i Åsa. Johan och Åsa har en stuga där. Just nu blir det mycket Åsa eftersom stugan även ligger på Åsavägen strax efter Johan Jönssons vägen. Jösses, hur tänkte man där!!!
Hur som helst är stugan ett smultronställe. Inget expanderat ställe utan det är en stuga. Inredd med kärlek och omsorg. Ett ställe att ladda batterierna på och en liten Automover som tar hand om gräsmattan. Vi har grillar, spelat kubb och  badat i havet, druckit vin och öl och suttit på uteserveringen på den lokala pizzerian. Barnen har ätit glass och bränt axlar och sprungit barfota i gräset. Med andra ord en perfekt uppladdning för sista veckan innan sommarlovet!

Ibland blir livet för bra...i kväll har vi fått veta att lillgrabben hos stugfamiljen skadat knät och sitter på akuten i Borås. Jag hoppas inte att det är något allvarligt. Det vore inget kul så här i uppstarten till sommaren. Vi håller alla tummar vi har och som ni bloggläsare också har.

Kram Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar