söndag 12 juni 2011

Matchdags!

 Agnes ser ut att vara laddad för dagens sammandrabbning mot Öxnevalla. De har mötts tidigare och det har alltid varit Örby som tagit hem det! Idag var det bortamatch och det är alltid svårt..

 Ett gäng glada Örby-tjejer innan matchen. De har haft taktiksnack i omklädningsrummet.

 En pigg och allert tränare...eller inte!! Han var i alla fall på den andre tränarens bröllop men för stunden såg han väldigt laddad ut Tony!!!
 Signe rensade bort alla bollar i backlinjen!
 Ett av Örbys alla anfall. Öxnevalla ville gärna vinna dagens match och hade plockat in minst två överåriga tjejer men inte ens det kunde stoppa Örbys suveräna tjejer att kamma hem vinsten med 2-1. Agnes gjorde första målet och Steken gjorde andra. Vilket samarbete, vilket passningsspel och vilken vilja de har tjejerna! Det är en fröjd att se hur de börjar inse vikten av att passa varandra, titta upp och glädjas med varandra. I år har de vunnit alla sina matcher och det har varit mycket glädje!
En kärlekskrank vovve har fått följa med men allt var bara jobbigt idag!
 Här är alla dessa fötter som såg till att segern blev deras. Alltfrån vassa anfallare, grym målvakt som är så himla bra att man är helt stum, löpstarka mittfältare, till rensande backar. Alla lika viktiga för laget.
 Här är framtidens damlagsspelare i Svenska Landslaget!!!!
Och vad vore en fotbollsmatch utan att smaka av korven. Det hör till!!!

Tack tjejer för en härlig match och eftermiddag! Kram Anna

1 kommentar:

 1. Hej!

  Grattis till segern Örby!

  Eric heter jag och arbetar som marknadsansvarig på den nystartade tjänsten http://Matchsnack.se Vi har precis släppt upp vår första skarpa version och skulle bli mycket glada om ni har lust att göra ett besök hos oss.

  Matchsnack.se är en helt ny tjänst som riktar sig til Sveriges fotbollsspelare. Hos oss kan utövare av fotboll på alla nivåer diskutera sina matcher, rösta på bästa laget, utse matchens lirare och ge sin syn på sin egen insats i matchen. Sajten är helt nystartad och är den första i sitt slag som riktar sig direkt till spelaren.

  Tack för utrymmet här och lycka till i fortsättningen.

  SvaraRadera