måndag 25 april 2011

Midsommar i april!

Det känns nästan mer som om man firat midsommar än påsk. Jag minns inte när det var så fint senast. Vi har passat på att lata oss i dagarna fyra. Med bjudningar lite här och var har vi inte förtagit oss precis.

Vi hade extemt mysigt ¨på påskafton hemma hos Jörgen och Sofia. Arton personer intog deras fina hem och det blev god mat och god dryck. Mycket skratt och livliga diskussioner var några av ingredienserna under kvällen. Jag och Fotbollsveteranen från fotbollsVM 94 vann självklart kvällens Jepardy!! Tack Hugin och Munin!

Igår kväll tog vi oss upp till mer nostalgiska trakter nämligen Öxabäck. Det blev grill med Jessica och Jonas. Det var bra länge sen vi sågs men lika roligt ändå. Jag hade bestämt att det inte skulle bli så sent men nog sjutton var vi hemma en bra bit över midnatt. Kanske inte sent egentligen men eftersom det var fotbollscup i Örby i dag och samlingen var kvart över sju var det i senaste laget!

Härlig stämning på Örby Arena och sammanlagt blev det en vnst, en oavgjord och en förlust. Agnes nya fotbollskor hittade både till målet och till assisterna!

Ha en fin kväll! Kram Anna 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar