onsdag 16 november 2011

Ur min kamera 20111114

Lilla glöggmuggen som blev bortglömd!Zinkhuset som har fått flytta in hos mig idag!!! Köpt på Shop Around The Corner, som dessutom var proppfylld av snygga kläder och inredningsatteraljer!

Kinnastensvägen 15


En litet kik ur min kamera. Sista höstdagarna har förvandlats till fin natur med rimfrost på gräset och träden. Det var mössa och vantar på!
På lunchen smet jag ut på byn och kollade lite julklappar. Det är svårt i år alltså. Affärerna har så smått dukat fram små smörgåsbord av olika varor. Man blir sugen på allt. Jag gillar att ge bort små speciella paketer. Det ska vara noga utvalda saker till just den personen. Inslagningen är A och O. Gärna små band eller texter på paketet. Jag föredrag ofärgat papper.

Senare i kväll har jag varit på jakt efter nya gardiner till köket. Först in på Karlsro och hitta två längder som jag kunde tänka mig men åkte i alla fall vidare till Skroten. Där hittade jag INGENTING! Jag får jaga vidare. Har snöat in lite på Svanefors.

Nu ska jag göra ett litet undantag och titta på "Bonde söker fru". Mest för att tiden ska gå till "Berg flyttar in". Åh, vad jag gillar henne! Så charmig och så snygg och framför allt glad!

Kram på er!  Anna

5 kommentarer:

 1. Vackra vackra bilder! Du är duktig


  Berg flyttar in är så trevligt, jag är också charmad.

  Jag gillar också ofärgat papper och uppskattar omsorgsfullt inslagna paket. Det är så roligt att ge!

  Jag är slut idag, jättetrött.....

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Berg flyttar in var roligt igår. Men Bonde söker fru, ärligt talat...jag smäller av så pinsamt och märkligt det programet är :-)

  Vilka fina bilder du tagit. Nu kommer kylan det är säkert det.

  Julklappar skall vara noggrant utvalda. Det är oerhört viktigt för mig att det blir rätt. Att handla frö handlandets skull, det är så trist. Men att träffa rätt, det är kul.

  Kram

  SvaraRadera
 3. USA-Lotta, Tack. Tror du inte att det är årstiden, ni har fullspäckat program. Halloween, Thanksgiving och jul! Vilka helger men det tar på krafterna!

  Du jobbar säkert mycket också.

  Var rädd om dig!

  Mammaxtre, visst är det pinsamt. Jag fattar inte hur man kan vara med.

  Ha en fin dag med er!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Fina foton, Anna!

  Carina Berg är bara så charmig! Det fullkomligt sprudlar av energi kring henne! Det räcker att se människan så blir man på glatt humör!

  Och finfin lykta från finfin butik!

  Ha en härlig torsdag! Kram Carin

  SvaraRadera
 5. TAck Carin!

  Berg är underbar!

  Du lyktan är min nya favorit och det från min favoritbutik :)))

  Önskar dig också en finfin

  Kram Anna

  SvaraRadera