tisdag 1 november 2011

En härlig avslutning på dagen!
Förr var vi på basket ofta. Då spelades alla elitmatcher här i Kinna. Sedan kom Magic Johnsson med i bilden och klubben blev aldrig mer vad den hade varit. Numera spelas matcherna i Borås och det händer att vi åker dit men det är definitivt lättare att kana ner för backen och landa i Kinnahallen.

Men minns ändå när Kurrekurreduttprinsen från Söderhavet Asi Taulava frånTonga kämpade och retade motståndarna. Då var det fest!

Fest blev det idag också. 101-81 blev slutresultatet och Borås Basket upp i serieledning! Kan det bli bättre!?
Det roliga är att Kinna har fostrat många duktiga basketspelare. Den störste av dem alla Jonas Jerebko är uppvuxen precis i knutarna där vi bor. Agnes som gillar basket vågade sig nästan dit i somras när han var hemma. Hon la en lapp i lådan om en önskan av en autograf. Redan nästa dag hade hon en autograf i sin hand!
Fredrik Andersson 17 år är nästa spelare på väg ut i världen, även han härifrån! Jätteskoj!


Nu ska jag ta min bok som nattsällskap. Den börjar bli lite intressant. "Livsfarlig utsikt" av Nora Roberts. Den innehåller lite spänning och lite kärlek. En okomplicerad bok som man bara kan flyta med i! Passar utmärkt för mig just nu!

Godnatt och kramar Anna

3 kommentarer:

 1. Kul med basket och skönt att runda av med en lättsam bok! Vi har varit på teater...så trevligt det är! Borde göra det oftare. Bra skådisar och roligt med kvalitetsteater "off broadway".

  Nu är klockan mycket, dax att hoppa i säng. Gillar dina bilder!!!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Att bara låta sig flyta med i en bok man läser är verkligen lagom.

  Idrott av olika de slag är bara så bra. Bra för alla.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja, basket är kul. Skönt med en annan sport än fotboll som alla i min familj är tokiga i annars ( ja, alla utom mannen förstås!)

  Teater är också mysigt och precis som du säger Lotta blir det alldeles för sällan. Varje gång man varit där lovar man sig själv att snart igen så!

  Ha en fin dag på Er!

  Kram Anna

  SvaraRadera