onsdag 9 november 2011

Längst där inne finns det!

Usch, en sån mörk dag. Bjuder på en bild från centrala Ystad där vi tillbringade en weekend i maj. Vi fick värsta varma vädret och njöt i fulla drag medan många tusen kämpade sig igenom Göteborgsvarvet. Vi åt god mat och drack gott. Sov i underbara små rum på Hotel Sekelgården och det var lika mysigt som det låter. Vi smög upp tidigt och åt frukost i lugn och ro innan alla hade tagit plats i den lilla matsalen.

Det är såna här tillfällen man får plocka fram nu. När allt är mörkt och innan allt ruschar igång innan jul. Jag åker mer än gärna tillbaka och det ska jag göra redan till sommaren. Över en långweekend ska jag starta i Ystad, åka upp över mot Kivik och bara njuta. Vilka vyer och vilken natur.

Jag och Agnes myser tillsammans fortfarande. Skönt för henne att vara hemma.

Nu ska jag titta på "Berg flyttar in" och det lär ju bli svårt att slå Jesper Parneviks villa förra veckan!!

Natti natti!! Kram Anna

2 kommentarer:

 1. Mmm...så härligt med en helg sådär som du beskriver Anna. Visst ska man plocka fram såna tillfällen när det känns mörkt och mycket dundrar på här inför julen.

  En helg iväg gör så mycket!

  Jag ska kika på Berg flyttar igen, gilllar henne.

  Kramar och tack för skön inspiration igen!

  SvaraRadera
 2. Visst är Berg härlig! Tänk vad gott att man kan se svensk TV!!

  När vi var på Cypern i somras träffa vi en svensk kvinna, hon var numera pensionär, som bodde där permanent. Hon hade allt som man kan vilja ha från Sverige! I alla fall nästan.

  När vi kom in till henne bakade Leila cupcakes i hennes tv!!

  Ha en fin dag!! Kram

  SvaraRadera