onsdag 2 november 2011

Är det i dag...


Ibland finns det saker man inte gillar med sig själv, omgivningen och annat. Jag har funderat på det ett tag men knappast gjort något åt det. Men nu funderar jag starkt på om denna onsdag i november ska vara den dagen jag gör något åt det!

Jaa, så får det bli. Har ett antal saker som ska göras. Det ska bli spännande att se vad det resulterar i!

Dagen har knappt börjat. Jag har jobbat lite och ska fixa till det lite i huset. Köra en dammsugare hur kul nu det lät! Inget vidare men jag trivs inte om det är rörigt. Lite musik som livar upp huset och en god frukost. Tror det får bli en gröt med björnbär kanske.


Ha en fin dag! Kram Anna

2 kommentarer:

 1. Rätt!!

  Jag tänker ofta på hur vi väljer inställning och attityd. Det kan göra sådan skillnad. Att vara nöjd, tillfreds, ha en bra dag och vara i kontroll över detta är en skön känsla. Inte lätt, jag jobbar med att stå stadigare. Det är så lätt att påverkas av det som är och sägs runtomkring...

  Kramar!!

  SvaraRadera
 2. Visst är det så. Man har alltid två vägar att gå. Det gäller bara att ta den rätta och balansera vågen så att båda skålarna är på samma nivå!

  Ja vet..det är sååå svårt att inte falla för trycket. Men jag funderar på en luring till vårat arbetsrums torsdagsfika...fruktstund!!!!

  HA en fin dag! Kram Anna

  SvaraRadera