torsdag 3 november 2011

Det blir en lugn dag!


Idag blir det en lugn dag. Jag gör som Humlan, tar det easy! Tjejerna har åkt till mormor och morfar så här är lugna gatan. Funderar på om jag ska bara strunta i alla måsten och krypa ner i sängen med boken.

Gabriella kom hem från Johan redan tiiidigt i morse och vi satte på en Maria Wern film och njöt av Gotlands sköna natur samtidigt som vi hade hjärtat i halsgropen

Kan inte riktigt smälta gårdagens "Berg flyttar in". Hon hade tagit sig över Atlanten och ner till Florida. Fick en sådan längtan tillbaks fast det var över tjugo år sedan jag flyttade hem. Hon gjorde ett besök hos Jesper Parnevik i hans hem. Ghaa, vilket hus. Men till vilken nytta har man 26 teveapparater?! Onekligen överlyx men han har pengarna så han kan ju ha det så! Ja, jag sitter här på morgonkvisten och är också glad för mitt! Alla har vi olika förutsättningar i livet. Vissa har pengar och vet inte vad det ska göra av dem. En del satsar på SAAB och andra satsar på 26 TVapparater! En del har inte mat för dagen och därför känns en sådan där överdriven konsumtion konstig. Lagom är nog bäst! Men det finns de som inte heller rår på sin situation..

Nu ska jag välja att krypa ner och läsa boken! Den vill liksom inte ta slut!

Ha en fin dag! Kram Anna

2 kommentarer: