fredag 4 november 2011

Att leta efter hopp

Kvart över fem..Förstår ni vad tidigt det blev idag. Jag som verkligen hatar att gå upp klockan sex som jag gör i vanliga fall blev plötsligt klarvaken. Kjell åkte till sina älskade kartonger på jobbet och jag jag låg kvar och blinkade med ögonen och ville bara vara trött. Men inte då!

Jag har legat kvar i sängen och läst mina favoritbloggar och förundrat mig över hur mycket kraft man hämtar ifrån dem. I alla fall jag. Jag har kännt mig deppig och nere men nu känns det som om det vänt och saker och ting väntar på mig. Finns så många funderingar och val. Min lilla stora familj betyder så mycket alltid. Önskar att jag hade planerat in mer denna veckan då vi kunde vara tillsammans men orken har inte riktigt infunnit sig.
Vi har hunnit med lite i alla fall. Och inte ska man behöva känna sig som en dålig mamma för att man inte varit på shoppingstråk, utomlandsresor och annat. I  år fick det räcka med lite bad, basket och bowling.

Lovisa ska ha sina söta små vänner här i kväll. Filmkväll kallar hon det! Det ska bjudas på tacos och cupcakes tror jag.

Själva ska vi på Halloweenparty och jag funderar på om vi ska klä ut oss eller inte. Barnen är lite tveksamma men något får det väl bli! På TV igår kväll visade de inslag från USA och mina tvillingtjejer fick något lyriskt i blicken. Hjälp, vilka godispåsar de delade ut. Mitt lösgodis från MM för 49 kr kilot framstod som minimalt med stort M. Några kilo godis hade införskaffats men visserligen gick de åt...kanske inte i den utstäckningen som i TV men ändå!

Nu ska jag se till att kravla mig uppåt igen.

Kanske dags att gå upp.

Ta tag i städningen!

Be en bön för det går snabbt!


Kram Anna

7 kommentarer:

 1. Hej gulliga Anna! Känner igen det där, att vakna när man inte behöver eller t.o.m tidigare än vanligt...då är det trevligt att läsa bloggar. Det gör jag med!

  Idag ska jag och Gabriella ha en heldag ihop. Börja med skön frukost och sedan tar vi det som det faller oss in. Mycket höstkänsla här nu så vi ska njuta av den...

  Ha en härlig dag och en rolig fest ikväll!!

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Jag fastnar helt i bloggträsket!! Helt uppslukad av allas olika öden!

  Vad mysigt med en heldag så. Det skulle jag och min Gabriella också behöva..Pust idag var det en jobbig dag men man får se fram emot alla de dagar som är bra istället :)

  Ha en finfin dag med dottern! Och jag, jag ska slå klackarna i taket!!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Hej Anna!

  Visst är det knasigt det där, att inte kunna sova fast man inget hellre vill. Jag tycker det blir svårare att sova länge ju äldre jag blir. Ett problem min ena tonåring inte tycks lida av. ;)

  Fina Anna! Inga dåliga samveten! Du är en fantastiskt fin mamma som alltid finns där för din familj. Alla dagar. Och det är ju det som räknas. Inte hur mycket man hittar på under lov. Och jag tror inte att barn överlag bryr sig om att det måste hända en massa (det är vi vuxna som för över det på dem). För dem är det viktiga nog bara att få lov att vara uppe länge, sova länge, slippa läxor och krav och vila upp sig inför resten av terminen. Så ha inget dåligt samvete. Jag är helt övertygad om att ni har haft ett jättemysigt lov. :)

  Jag hoppas att ni har en riktigt härligt skrämmande kväll! :)

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Tack fina du :)

  Alltid mysiga inlägg :)

  SvaraRadera
 5. He he he... I går morse "vaknade" jag när maken klev upp... Dvs kl 04.15 och sedan var det heeeelt kört att somna om! Så det blev en bloggrunda!

  Mina barn har haft ett "jättetråkigt" lov, kan jag trösta dig med.... Jag har jobbat heeeela veckan förutom de två sista timmarna i går... Då smet jag hem till Matilda och vi tog oss en härlig ridtur i höstskogen! Livskvalité!!!

  Ha en härlig helg, Anna! Kram Carin

  SvaraRadera
 6. Anna, tyvärr måste jag erkänna att jag känner i gen mig i det där med att önska att man orkade änmer än vad man gör. Att man bär känslan av att man kunde och borde ha gjort mer med och för barnen.

  Vi mammaor gör så gott vi kan. Detta måste vara gott nog.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Ja, vi får hålla till godo med det Lotta att alla mammor gör sitt yttersta!

  Kram

  SvaraRadera