torsdag 17 november 2011

Boktips!

Den här boken hängde med hem efter årets Bokmässa. När jag väl satte klorna i den var vi oskiljbara, boken och jag! Måste säga att jag verkligen gillade den. Slukar i och för sig det mesta i deckarvärlden. Denna gången var jag mördaren i hälarna! Hela tiden kände jag att det var något mystiskt med den personen. Jag vill inte gå in mer på vad den handlar om utan tycker att ni ska prova den!!


Av mig får den  ♥.♥.♥.♥. av 5 möjligaNu sätter jag klorna i Leif GW Persson! Kram Anna

8 kommentarer:

 1. Önskar jag hann läsa lite mer an bara inredningstidningar ;)

  SvaraRadera
 2. Ja! Gillar deckare. Den åker upp på min önskelista.


  Kramar!!

  SvaraRadera
 3. Toppen med boktips, jag sätter genast upp denna på min lista! Jag älskar deckare, det är liksom min grej. Jag hoppas kunna gå på bokmässan nästa år, det måste vara en upplevelse.

  Hoppas att du får en fin helg!
  Kram Elin

  SvaraRadera
 4. Älskar att läsa, men är oftast för trött när jag kommer till sängen... Tyvärr... Men jag skall lägga titeln på minnet!

  Ha en härlig fredag! Kram Carin

  SvaraRadera
 5. Kamomilla, inredningstidningar är inet fy skam hela tiden. Det är undebart att få sväva omkring i drömmarnas och inspirationens värld.

  Lotta, Jag letar alltid efter en mördare i böckerna!

  Elin, Deckare är min grej också!
  HAr du möjlighet ska du besöka bokmässan. Det är en sådan upplevelse om man gilar böcker. Som ett enormt smörgåsbord!
  Sen är det kul att lyssna på alla kändisar! Jag skrev ju om Martin Melin efter att jag varit på bokmässan i år. Typ att han var snyggare i verkligheten eller nåt i den stilen...hihihi sedan hade han gått in på bloggen och kommenterat med ett Tack!!! Trodde först dt var någon som skulle skoja till det men när jag klickade på namnet kom jag till hans blogg :)) Lite roligt ;)

  Emma, Du behöver många fler timmar på dygnet!!! Vad kreativ du är! Underbart.

  HA en bra fredag allihopa :)

  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Jag är också inne i ett "läsflow". Deckar är härliga - särskilt när man just kan aaaana vem som är mördaren. Det är då de är som bäst - för då bara MÅSTE man läsa vidare för att boosta sitt eget ego med att man ju hade rätt! ;-)

  Ha en härlig fredag.

  SvaraRadera
 7. Hahah, så sant så sant!!!!

  Ha en fin fredag du också :)

  SvaraRadera