lördag 5 november 2011

Tjugofyra timmar i mitt liv...


15.30 Kärt återseende. "Vår" gamla hund Nelly som numera bor hemma hos Susanne i Hyssna. Det var fyra år sedan vi träffade henne sist. Det verkligen skar till i hjärtat när jag såg henne. Anledningen att vi riktigt på riktigt träffade henne igen var att Kjell överraskat med en massage hemma hos Susanne. Kan jag säga att jag blev väldigt glad. Så välbehövt och så skönt. Jag var som en annan människa efteråt. 16.30 Susanne bjöd på nybakat bröd och fredagsmys. Det var så trevligt och ombonat i hennes hem. Läget på gården var näst intill oslagbart. Hm, jag vill flytta!!! Sån är jag. Innerst inne vill jag bo på en liten gård men jag vet att ett nybyggt hus passar oss bättre. Men det är inte förbjudet att drömma!
19.00 Destination Halloweenparty. Efter en snabbis in i affären för att handla lite åt Lovisa som skulle ha tjejkväll (!) och mys med kompisar var jag hemma och det var full fart tills vi var hemma hos Sofia och Clooney. Ni som hängt med på bloggen vet ju att jag har en vän som kan tas som George Clooney. Skrämmande likt! Alltid lika trevligt att träffa honom.19.30 Trivs så bra i Sofia och Jörgens vackra hem! Gammalt blandat med nytt.19.32 Är det Halloweenparty så är det.Några hade klätt ut sig. Jag hade ett par snygga Satanshorn. Det är svårt att komma på något men det fattades inte idéer i alla fall.


19.38 Eller vad sägs om en slående lika Zlatan?! Gissa vem!


22.10 En diskussion om sommarens härliga bad på Cypern. De var båda överens om att ölen var god :)
Clooney him self är uppe på golvet och gör en efterfrågad och efterlängade moves från J.Lo´s "On the floor". Succé som vanligt. Det är inte klokt vad vissa kan. Han som till vardags lever långt ifrån Beverly Hills och Hollywood. Knackar sten som så småningom ska bli gravstenar. Coolt i all fall!
 02.00 Trötta men glada åkte vi hem för att vara pigga och utvilade idag! Ja, det är ju frågan om ifall det stämde när man vaknade klockan sju...


11.30 En liten roadtrip till Holsljunga. Farmor skulle besökas och så fick det bli.
11.45 Humlan gillar inte att åka bil men idag var det mycket att titta på ute. Hon skällde på hundar som joggade, som gick stilla promenader, som stod still. Alla fick sig en släng av skeden. Ja, denna älskade hatade hunden. Hon är så ljuvlig när hon är inne i säkert förvar eller när hon är kopplad MEN när hon tar sig ut och smiter, då då är hon universums mest hatade!! Gud, hon är väl den endaste hund som inte kommer på inkallning. Hon springer skrattande runt i grannarnas trädgårdar och är fullkomligt omöjlig att haffa. I går höll vi på en timma med henne. Det höll på att bli hennes sista rymning för grannen kom i full fart. Jag vinkade lite glatt till honom och han saktade ner.
12.00 Stannade till i våra gamla trakter för att kika lite på kvarnen. Mycket vatten i omlopp.
13.30. Fikat hos lilla farmor är gjort och vi är på väg hem. Stannar till där vi tidigare bott för Gabriella och jag gick till kyrkogården. Där tände vi ett ljus för Gabriellas fina vän som så tragiskt dog för 2 år sedan. Det var så fint på alla gravar med blommor och ljus.


Just nu ska jag baka ut lite bröd. Fick "ölbröd" hos Susanne och det brukar jag baka med jämna mellanrum. Nu fick jag en längtan efter det så degen har jäst nu en halv timma och ska bakas ut .


Så ha en fin lördagskväll därute! Kram Anna

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig kväll och så roligt ni verkar ha hela tiden!!! Jag festar för lite, helt klart. Måste bli ändring på det :)

  Förstår känslan med lilla Nelly....och Humlan liknar vår vovve. Jag har galopperat efter vår jycka i pyjamas ett antal gånger. Han måste ha nio liv.

  Fint att ni har tänt ljus idag. Det gör jag med, här hemma.

  Sköna bilder och mysigt också att du bakar Anna. Det är så gott. Jag kan äta upp en hel limpa nästan ;)

  Kram och sov gott!

  SvaraRadera
 2. Det är aldrig för sent att drömma Anna. Drömmar kan leda oss framåt. Vissa av dem förverkligar man faktiskt :-)

  Massage, det behöver jag verkligen också unna mig.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Lotta USA, ja dessa jyckar!! Men troligtvis underhåller man någon när man springer omkring så där och jagar!

  Jag brukar baka det mesta. Mest för att jag är trött på köpt bröd. Sedan finns det ju jättegoda speciallimpor/frallor och det händer att jag köper sånt. Men Skogaholm är gott en gång men inte vecka in och vecka ut.


  Lotta hemma, Man måste bli bättre på att unna sig själv saker!

  Kram till er båda och jaa, det ser ut att bli en hyfsad söndag!

  SvaraRadera
 4. Hej!

  Ta gärna en titt på nätbutiken missalicia.se, där det finns smycken för dig och accessoarer för ditt hem.

  Bland annat har vi lägst webbpris i Sverige på Kew Royal Botanic Garden's populära doftljus!

  Skäm bort dig själv i höstmörkret, eller varför inte vara ute i god tid med julklapparna?

  Välkommen!

  Vänliga hälsningar,
  www.missalicia.se

  PS. Just nu pågår en tävling på vår Facebooksida: http://www.facebook.com/pages/Miss-Alicia/118723208236702

  SvaraRadera