onsdag 11 maj 2011

Lambourginin lägger till.


Livet rullar på i 200 knyck just nu. Mycket på jobbet, utvecklingssamtal, tjänsteplaneringar hit och dit, scheman som ska stämma till hösten och en och annan lektion! Besök på nya skolan, aktivitetsdagar och entreprenörskap som ska studeras, friidrottsdag och skolavslutning. Mycket ska hinnas med och är det konstigt att man inte räcker till?

Idag kom tjejerna till skolan och ville ha skjuts hem samtidigt som Gabriella smsade att hon var tillbaks från Hufvudstaden och stod och väntade vid gymnasiet. En snabbis dit, en snabbis till MM och hem till köket. Svängde ihop en färsk lasagne med kyckling och chili creme fraich. Snabbt och enkelt. Ganska gott också för den delen.

Men sen blev jag riktigt galen. Tjejernas garderob ser ut som helvete. Herre Gud, hur lyckas dom? Allt ligger huller om buller och när det sedan ska hittas kläder på morgonen så är alla lika sura eftersom de inte hittar något. Nu ska jag fixa i ordning i helgen och sedan låsa dörren. Förhoppningsvis är det inte lika roligt att stöka ner. Jag bara avskyr det. Rena kläder som de slänger på golvet som sedan hamnar i tvättkorgen och tvättas om och om igen. Inger kul alls. Känner mig rikigt sur nu faktiskt. Inte ofta men idag så...

Jag har några böcker som ligger och väntar. Ser ingen egentid ens i horisonten. Men almanackan visade på lite ledighet kring Kristi Flygare. Då kanske kanske det blir min tur.

*Fniss* visst låter det som arga veckan men fasiken att man måste lägga till garderobspolis på ens CV.
Men nu ligger de i sina sängar och lite egentid blir det nog även om den används till att läsa in sig på morgondagens styrelsemöte med Lärarförbundet.

Ta det lugnt! Kram Anna

2 kommentarer:

  1. Känner igen det där med "garderobspolis".... ;-)

    Kram Carin

    SvaraRadera
  2. Har du något bra tips om hur det blir bättre??

    Kram Anna

    SvaraRadera